Despre Bogdan Alupoaie

10648284_10152764573968794_7351270939887940273_o Ma numesc Bogdan Mihai Alupoaie, prietenii imi spun EPoX (poveste lunga), am 28 30 de ani si sunt vizibil in online din 2005, m-am nascut si locuiesc in Iasi. Am mai detinut un blog pana acum doi ani de zile si acum am reinceput aceasta pasiune mai veche. Sunt unul din cei mai vechi si activi oameni din online-ul si bloggingul iesean.

Ma ocup cu:
www.iasi4u.ro – un site cu si despre ceea ce se intampla in Capitala Moldovei, oras al primului centru universitar din Romania. Portalul prezinta stiri de lifestyle destinate tuturor categoriilor de varsta, din toate subiectele abordate lipseste intentionat politica.

www.gadget4u.ro – un site cu si despre gadgeturi, noutati, produse testate, concursuri si multe altele, pacat ca nu am prea mult timp pentru el.

www.iasibiz.ro – in scurt timp primul si singurul portal al antreprenorilor ieseni, un adevarat portal debusiness pentru ieseni.

Lucrez cu:
Laptop Asus K56C HP EliteBook 840 G1 atat ca workstation cat si ca portabil.
Telefon si Camera Foto: Apple iPhone 5 Apple iPhone 5c Apple iPhone 6

Alte detalii gasiti pe: Facebook.com | Twitter.com | Instagram.com | eMail | Linkedin |

2 Comments

 1. Buna ziua,
  Ma numesc Cristina Neagu, Communication Specialist pentru un site financiar cool din Romania, si iti urmaresc blogul de o perioada de timp. Am avut ocazia sa citesc multe postari interesante pe blogul tau.
  Poti citi un articol scris de noi despre educatia financiara, chiar aici https://mrfinance.ro/educatia-financiara/. Daca te prinde articolul si crezi ca informatia este una de calitate, mi-ar placea sa impartasim articole scrise de noi, cu publicul tau.
  https://mrfinance.ro/ este o platforma online care ofera publicului sfaturi pentru decizii financiare rationale. Daca esti interesat de brandul nostru, simte-te liber sa comunici cu noi pentru a afla cum poti fi rasplatit pentru efortul tau.Ne dorim o colaborare de durata care sa fie utila ambelor parti.
  O zi reusita,
  Neagu Cristina si echipa MrFinance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *