0

Produsele si echipamentele de curatenie care nu trebuie sa-ti lipseasca!

Curatenia este esentiala daca ne dorim o viata cat mai sanatoasa, fie ca vorbim despre curatenia de acasa ori curatenia de la locul de munca.

Daca pentru propria locuinta sunt suficiente niste produse si echipamente sa zicem obisnuite, in cazul locului de munca, atat in companii mici cat si mari, este nevoie de produse si echipamente curatenie de cea mai buna calitate si profesionale, gradul de murdarie fiind mult mai mare.

In prima faza, cele mai afectate zone in cazul unor companii sunt podelele, deoarece prin acestea se realizeaza primul contact cu exteriorul, deci cea mai multa muradie aici se va aduca prima data. Utilizarea unor covorase profesionale este esentiala insa mai important de atat, este utilizarea unor aspiratoare profesionale, care evident sa aspire mizeria ramasa in urma, cazuta de pe incaltaminte.

Cele mai bune aspiratoare profesionale le veti putea achizitiona de pe site-ul celor de la Echipamentcuratenie.ro, aici gasind o gama extrem de variata de aspiratoare cu preturi ce sunt cuprinse intre 409.50 lei si 4389 lei.

Acestea sunt ideale atat pentru spatiile mici, cat si pentru spatiile mari, au diferite capacitati, de la cele mai mici si pana la cele mai mari, fiind stabile, sigure si usor de utilizat si de transportat. De asemenea sunt ergonomice si usor de depozitat, avand si motoare performante cu o mare putere de aspirare.

Pentru o curatare mult mai rapida si mai detaliata a podelelor, pe langa aceste aspiratoare profesionale, se pot achizitiona si monodiscuri, acestea putand realiza si procese de spalare, decapare, polizare, curatare prin pulverizare, samponare si tratarea lemnului si cristalizare.

In plus nu trebuie sa uitam nici de detergentii pentru podele si fie ca avem nevoie de curatare parchet, PVC, ceramica sau portelan, cu ajutorul acestora obtinand podele cu adevarat lucioase si curate.

Toate acestea pot fi achizitionate la cele mai bune preturi de pe site-ul celor de la Echipamentcuratenie.ro, plus multe altele. Capace toalete, dispensere si dozatoare, consumabile din hartie, uscatoare maini, sapunuri, dezinfectanti maini, odorizante de camera si diferiti detergenti, toate acestea fiind produse Tork, un nume extrem de bine vazut in materie de produse si accesorii pentru curatenie.

Pentru a scapa de orice grija din punctul de vedere al curateniei, aceasta trebuie sa fie realizata cu produse si aparatura profesionala si de cea mai buna calitate, astfel incat rezultatul sa fie unul cu adevarat satisfacator.

Echipamentcuratenie.ro se ocupa cu comercializarea celor mai bune produse si echipamente pentru curatarea spatiilor, fiind special concepute pentru a realiza curatenia in cele mai diferite si dificile mai ales, situatii de mediu si lucru.

Avand o experienta de peste 13 ani in acest domeniu, acestia va pot oferii solutii si produse de inalta calitate, toata aceasta perioada fiind una dintre dovezile seriozitatii de care au data dovada fata de clenti. De asemenea, avand o echipa bine pregatita, va pot raspunde rapid si promt la orice intrebare sau nelamurire, astfel incat sa puteti face cele mai potrivite alegeri pentru nevoile afacerii dumneavoastra.

Nimic nu este acum mai simplu si totul se va rezolva in doar cateva minute accesand site-ul celor de la Echipamentcuratenie.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *