0

Folositi huse pentru telefoane ?

Cand m-am portat la Vodafone si mi-au dat iPhone 5c gratuit am zis ca il tin putin si il dau ca sa imi iau ceva mai bun dar m-am obisnuit cu el foarte bine si pentru moment chiar nu simt nevoia de altceva. Inainte am avut un iPhone 5s si eram dezamagit ca toata lumea avea acelasi telefon si al meu nu iesea in evidenta, ba chiar era banal.

Am cautat pe google huse iphone 5s si am dat de cateva modele care faceau ca telefonul sa iasa in evidenta, deja parca lucrurile se schimbau pentru ca telefonul prin husa cumparata deja era mai mult un accesoriu ce mergea mana in mana cu hainele pe care le purtam, fie ca erau de serviciu sau de iesit in timpul liber.

Prin toamna cred ca am sa fac si eu marele pas de a trece pe iphone6, telefonul ma uimeste, arata bine, se misca impecabil, bateria e mult mai performanta iar fotografiile ce le face sunt foarte bune. M-am uitat un pic la accesorii, in special la huse iphone 6 si am vazut cateva chestii foarte misto care sa-l faca sa iasa in evidenta mai mult, sa nu devina ca un oricare alt telefon banal.

Femeile au mai multe variante de a alege huse pentru telefoane, pe cand la barbati e mai dificil, unii dintre ei nu doresc nici macar o folie pentru ecran, adr nu realizeaza ca in primul rand prin husa si folie reusesti sa iti protejezi telefonul, deja cand il scapi pe jos nu sunt sanse atat de mari sa-i spargi ecranul, lucruri care in timp te ajuta sa castigi mai multi bani la revanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *