0

Accesorii pentru telefoane

Aparitia noului iPhone 7 a bagat iarasi lumea in mare isterie si asta pentru ca are cateva functii foarte faine ce iti fac viata mai usoara. Vorbeam cu cineva zilele trecute care lucreaza tot in domeniul telecomunicatiilor despre alegerea celor de la Apple de a nu schimba designul noii generatii de iPhone si am ajuns la concluzia ca piata a ajuns intr-un punct in care designul unui telefon nu mai este chiar atat de important ci mai degraba specificatiile tehnice determina utilizatorii sa treaca la noile modele.

Pentru mine iPhone 7 nu reprezinta un motiv care sa ma faca sa schimb 6S-ul, in schimb ceea ce poate face iPhone 7 Plus chiar ma convinge sa fac schimbarea. Desi 7 cu 6/6s arata la fel din pacate unele accesorii sunt diferite de exemplu uitandu-ma la huse iphone 6/6s observ ca sunt foarte asemanatoare cu huse iPhone 7 dar in acelasi timp si diferite. Dar dincolo de acest aspect iPhone 7 Plus stie sa faca niste poze de inebunesti si pe langa asta bateria si ecranul sunt cu mult peste tot ce a putut face Apple pentru iPhone ever.

husa-iphone66s

Piata de telefoane este destul de complexa, vreau sa cred ca orice om de pe planeta isi poate gasi telefonul preferat chiar si dupa cel mai aspru criteriu, adica cel al pretului. In cei aproape 2 ani de folosire a iPhoneului meu 6/6S nu am avut decat doua huse, una din ele a fost atunci cand l-am cumparat si acum cateva zile mi-am luat inca una pentru ca efectiv simteam ca m-am cam plictisit de cum arata telefonul dar dincolo de asta tot timpul am aruncat un ochi catre ele dar niciodata nu am gasit ceva care sa-mi placa cu adevarat, ba culoarea nu-mi placea, ba husa imi facea telefonul prea gros sau materialul era nasol si nu-mi placea. Astazi am gasit ceva misto de tot si sper sa o folosesc mult timp incolo.

Am realizat ca husa unui telefon mobil poate spune multe despre utilizatorul sau. Poti vedea daca analizezi un pic ce stil este omul sau poate chiar si ce munceste omul respectiv si tot asa tocmai de asta piata accesoriilor este extrem de variata si facuta sa multumeasca pe toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *