0

5 to go deschide o a doua locatie in Iasi

Lanțul de cafenele “5 to go” va inaugura pe 5 septembrie a doua locație în Iași. Noua cafenea este contractată de Andrei Țăranu, același ieșean care a francizat pentru prima data conceptul de “5 to go” în Iași. Cea mai nouă franciză va fi amplasată pe Bulevardul Carol I, nr.3, într-o zonă verde, studențească, în apropierea Facultății de Medicină.

Decizia de a deschide o a doua locație a venit ca urmare a interesului tot mai crescut față de produsele “5 to go”, precum și ca urmare a necesității de cafenele <>, în special pe segmentul corporate și academic. Acest al doilea coffee shop se va diferenția de celelalte locații prin linia design-ului, de această dată proiectând o formă mai specială: designul industrial.

“Sunt mândru că împreună cu asociata mea am reușit să aducem un element de plus valoare orasului Iași din care facem parte. Aici am crescut și aici ne-am format ca antreprenori și de aceea am decis să continuăm să îmbunătățim zona de coffee to go în orașul în care am învățat că perseverența și respectul față de comunitate sunt cheia succesului.“ spune Andrei Țăranu.

Conceptul “5 to go” promovează ideea comercializării oricărui produs din portofoliu cu 5 lei, un concept foarte apreciat de clienții noștri, totodată reprezentând primul model de business care a adus în România conceptul de fix price.

Cifra 5 reprezintă elementul de structură a business-ului, clienții avand 5 motive să revină în una dintre locatiile “5 to go”: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.
Lanțul de cafenele “5 to go” s-a dezvoltat extrem de rapid ajungând la 23 de locații în numai 15 luni de activitate, anunțând că până la sfărșitul anului vor ajunge la 40 dintre care 5 vor fi în orașele mari din țară. În Iași ne propunem să deschidem și o a treia locație până la sfarșitul anului 2017.

5 to go a deschis prima cafenea pe strada Costache Negri 60, langa Moldova Business Center. În meniu nu veți găsi doar cafele, ci și diverse tipuri de ceaiuri, apă plată, RedBull, croissante, muffins, sandwich toast si multe altele, toate la pretul unic de 5 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *