0

Vodafone anunta astazi lansarea Supernet™4G+ si ofera internet gratuit in Iasi

Vodafone România lansează Supernet™4G+, care oferă utilizatorilor beneficii suplimentare și cea mai extinsă acoperire 4G+ din țară, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități. În plus, Vodafone România și-a extins rețeaua națională 4G, care acoperă acum 3.500 de localități.

Vodafone România lansează Supernet™4G+ și oferă clienților o experiență de nouă generație

Supernet™4G+ oferă utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, acoperire mai bună în interior și securitate sporită
Vodafone România are acum cea mai extinsă acoperire 4G+, disponibilă în toate cele 41 de reședințe de județ, în București și în alte 330 de localități
Supernet™4G+ City oferă acces la internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizați în orașele Cluj-Napoca și Iași.

14233516_1189481087780249_1039859411_o

Odată cu această lansare, Vodafone România anunță și Supernet™4G+ City în Cluj-Napoca și în Iași, care oferă acces la internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizați în aceste două orașe, în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016. Supernet™4G+ City include și acces la conținutul video exclusiv și vast oferit de Vodafone România prin HBO GO, muzică prin Zonga, productivitate prin Office 365, precum și știri de business.

Supernet™4G+ City vine ca urmare a succesului inițiativelor recente ale Vodafone România de a oferi internet gratuit și nelimitat, și anume Supernet Weekend, Weekendul de Valentine’s Day, Ziua de Dragobete și Supernet™4G City la metroul din București.

image1

„Ca urmare a investițiilor susținute de-a lungul ultimilor doi ani, rețeaua noastră a evoluat semnificativ și în acest moment este cea mai avansată în valorificarea tehnologiei 4G+ în beneficiul clienților. Lansăm acum Supernet™4G+ și oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications, acoperire mai bună în interior și securitate sporită. Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ și infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

14215439_1189481144446910_962917042_o

Citeste si: M-am portat in Orange in Vodafone

„După ce ne-am obișnuit utilizatorii cu servicii superioare prin Supernet™4G, lansăm acum Supernet™4G+, pentru a le oferi clienților o experiență de nouă generație. Cu Supernet 4G+, avem capacitatea de a combina în cel mai bun mod tehnologia și serviciile pentru a susține noile tendințe în comportamentul clienților, care includ creșterea consumului de date pe mobil și jocurile interactive”, a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Supernet™4G+ este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfășoară în mediile TV, print, online și outdoor, construită în jurul mesajului „Ai puterea să reușești imposibilul. Rețeaua ta de încredere, Supernet 4G+, te susține cu cu cea mai bună experiență video HD”. Spotul TV ilustrează un test extrem pentru Supernet™4G+, efectuat de pilotul de raliu Titi Aur, care a acceptat provocarea de a conduce cu viteză mare mașina sa de curse având geamurile complet acoperite și bazându-se numai pe imagini cu pista filmate de smartphone-uri instalate deasupra mașinii, transmise prin rețeaua Vodafone România și recepționate pe tablete montate pe parbiz, în interiorul mașinii. Co-pilotul său în acest test a fost vedeta TV Cabral.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 56 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 iunie 2016, Vodafone avea 465 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13,7 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *