1

Bicicleta eliptica pentru un pic de sport acasa

Traim intr-o perioada in care lipsa miscarii ne afecteaza pe toti, din cauza stresului, a jobului putini mai reusesc sa iasa la facut un pic de sport. Femeile sunt un pic mai descurcarete decat barbatii, multe femei in lipsa de timp investesc in diverse chestii pentru a face sport acasa.

Primul pas in facutul sportului acasa sta in ustensile minore care ajuta la exercitiile facute cu propriul corp, dar asta inseamna spatiu in casa si nu multi se bucura de spatii generoase in locuinte. Al doilea pas sta in bicicleta eliptica pentru sport acasa, un produse din ce in ce mai folosit de romancele noastre si asta pentru ca odata folosit da dependenta atat din cauza rezultatelor cat si din cauza placerii pe care o ofera, sa nu mai zic ca de cele mai multe ori rezultatele sunt foarte vizibile in timp relativ scurt.

Odata ce voi avea spatiul necesar voi apela si eu la o bicicleta de apartament cum imi place mie sa-i spun. Smecheriile astea sunt atat de faine si de complexe incat, in functie de bugetul fiecaruia, poate avea o multime de functii cool care te fac sa dai kilograme jos fara sa-ti dai seama cum s-a intamplat.

In tarile dezvoltate precum Germania, Franta, Austria si multe aletele, orice om are o asemenea bicicleta in casa.

Pe langa faptul ca ajuta la slabit mai ajuta si la pusul in functiunii a multor grupe de muschi cat si a oaselor, ajuta mult si la coloana, asta doar in cazul in care bicicleta eliptica este folosita corespunzator.

Nu are sens sa intram in detalii cu privire la mancatul calculat si la miscarea ce duce la transpiratie rezultand slabire si sanatate dar hai sa va explic un pic cum se alege o bicicleta eliptica potrivita. Ca descriere generala, aceasta este de 3 tipuri, cu motor in fata si astea sunt cele mai ieftine, cu motorul in centrul bicicletei care sunt de generatie mai noua si cele cu motor in spate care sunt si cele mai cumparate la momentul actual. Cele mai faine ca sa zic asa sunt cele care ofera control electronic al rezistentei si nu unul manual pentru ca astfel e mult mai simplu sa alegeti programul preferat si mai ales daca incepeti ca la carte cu un program prestabilit sa puteti lucra pe etape de exercitii.

Pe piata exista multe aplicatii de smartphone ce se sincronizeaza cu astfel de biciclete si in modul asta puteti inregistra performantele realizate si cel mai fain este ca pot fi impartasite cu prietenii.

Bicicletele eliptice sunt o investitie buna si le recomand oricarui om ce nu are timp liber suficient ca sa mearga la sala sau la alergat prin parcuri sau pe stadion.

One Comment

  1. Daca am avut o zi mai obositoare sau am mers mult, clar nu ma bag la chestii cu sarit de colo-colo ca nu face asta bine la genunchii nimanui. Unde ma duc eu, aparatele pentru exercitiile cardio sunt intr-o sala separata, si la pranz sunt cam singura pe acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *