0

Combinatie perfecta de smart casual pentru toamna lui 2015

A venit si toamna intr-un final si odata cu ea nu putem observa faptul ca trebuie sa ne adaptam vestimentatia. Pe instagram am dat de o combinatie foarte interesanta, ce vine perfect pe un om ce merge pe un stil smart casual, la fel ca si mine de altfel.

Te duci la birou, la facultate sau la o cafea? Atunci trebuie sa incerci o astfel de combinatie daca estia deptul stilului smart casual. Bocancii maro cu pantalonii crem, o clamasa bleu si un cardigan bleumarin. Nu trebuie sa lipseasca accesoriile precum un ceas la mana, niste bratari si niste sosete ce sa te scoata un pic din banal.

Combinatia asta o poti realiza sigur daca dai o vizita pe la Bershka, Pull & Bear, H&M, Zara sau Jack & Jones.

Daca nu stii ce e un smart casual dress code atunci vreau sa te gandesti la o tinuta eleganta dar nu prea, daca cumva ai de mers la un eveniment elegant dar nu ai haine elegante atunci sunt sigur ca vei combina ce ai mai bun din casa, adica o pereche de pantaloni si aia nu de trening, o camasa si niste pantofi sau adidasi dar nu in genul celor de running. Adica mai pe scurt.. o tinuta eleganta dar de genul de zi cu zi, combinatie intre blugi, camasa si blazer (adica nu sacou de costum).

Acestea fiind spuse, pana la o noua tinuta, va urez o toamna frumoasa, sau dupa cum spunea maestrul Nicu Alifantis:

A venit, a venit toamna,
Acopera-mi inima cu ceva,
Cu umbra unui copac sau mai bine
Sau mai bine cu umbra ta…
“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *