0

Mare nebunie la Munchen Maraton 2015

MÜNCHEN MARATHON s-a desfăşurat pentru a 30-a oară. Florian Baumeister, director de evenimente, expoziţii şi marketing sportiv BMW Germania, a dat startul, la ora locală 10.00, pentru cei peste 22.000 de atleţi şi atlete – niciodată nu au fost atât de mulţi participanţi activi la MÜNCHEN MARATHON. Victoriile şi titlurile de campioni al Bavariei la maraton au fost obţinute de Florian Stelzle (LG Passau, 2h29:57) la masculin, respectiv de Julia Viellehner (TSV Altenmarkt/ALZ, 2h40:26).

Pentru ediţia aniversară a celui mai important maraton din sudul Germaniei, BMW – sponsorul principal şi partenerul auto al competiţiei – a trimis la startul întrecerii modelul BMW i3 ca maşină de deschidere, care rulează cu emisii locale zero, şi, la rândul său, a avut un mic motiv de sărbătoare: BMW Germania este, pentru al cincilea sezon, partener al atletismului şi a susţinut şi în 2015 toate maratoanele majore din Germania.

P90201080-highRes

Automobile electrice la un maraton în München – această combinaţie are o lungă tradiţie: în 1972, cu ocazia celei de-a 20-a ediţii a Jocurilor Olimpice de vară de la München, a fost utilizat în premieră un automobil electric – BMW 1602 – la concursurile de maraton şi marş.

Si bunul meu prieten Radu Restivan a fost la acest maraton organizat in parteneriat cu BMW, priviti si voi ce filmare draguta a realizat!

Nu prea inteleg eu care e treaba cu maratoanele astea dar cand l-am vazut pe Raducu zis Festival cat de bine se simte in postura de alergator, nu pot decat sa ma bucur! Apropo de asta, Radu mamii, Radule, mai scrie si tu pe blog din cand in cand, daca nu cauta pe cineva sa gaseasca o metoda prin care sa postezi in timp ce alergi pe la maratoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *