0

Dwyn pune la dispozitie cele mai bune lazi frigorifice

Magazinul online Dwyn Shop pune la dispozitie o gama variata de lazi frigorifice de inalta calitate.

La ce servesc lazile frigorifice?

Aceste electrocasnice sunt ideale pentru cei care prefera sa petreaca un weekend in natura dar si pentru cei care parcurg multi kilometri cu masina.

O lada frigorifica poate fi electrica, actionata de un motoras de racire, care se poate alimenta la o sursa de curent sau puteti folosi ceva ce va utiliza mai putina tehnologie precum o geanta frigorifica.

De asemenea, Dwyn pune la dispozie si produse din gama lada auto pentru cei care isi doresc o lada frigorifica pentru a fi transportata in masina. Acestea, de obicei, pot fi alimentate direct de la masina, prin suportul brichetei electrice.

Personal, nu recomand nimanui sa plece la drum lung, in special, vara fara o astfel de lada frigorifica electrica 30L, 12 V. Caldura poate altera alimentele iar bauturile se vor incalzi producand un serios disconfort fizic atunci cand sunt consumate.

Lada frigorifica auto se poate depozita cu usurinta in portbagajul masinii sau pe bancheta din spate iar, atat timp cat capacul este inchis, poate sa mentina o temperatura rece constanta.

Pe Dwyn putem gasi si masa reglabila frigorifica pentru exterior si interior. Aceasta masa este conceputa astfel incat utilizatorul sa poata umple interiorul ei cu gheta pentru a putea pozitiona bauturile si pentru a le mentine mereu reci.

Este un produs exceptional, in special pentru petrecerile din gradina. Fara sa te mai deranjezi, vei avea, intr-un mod foarte simplu, bauturile mereu reci. Suprafata mesei poate fi folosita pentru a pozitiona cartile de joc sau diverse obiecte. Cool bar Keter este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din casele nimanui, in special in acest anotimp calduros.

Vara aceasta Dwyn promoveaza produsele care te fac sa fi mereu “cool”, in orice situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *