2

People of Iasi

Zilele trecute, Cristian Istrate mi-a propus o sedinta foto pentru cel mai nou proiect al sau numit People of Iasi, ceea ce m-a bucurat enorm, mai ales pentru ca nu am fost niciodata in postura de subiect de fotografiat.

Proiectul People of Iasi este despre fotografie, oameni frumosi care isi traiesc viata in Capitala Moldovei, personaje de toate felurile, fie ca sunt persoane publice sau oameni simpli dar care pot prin diverse modalitatie sa faca orasul Iasi mai frumos.

Pana in prezent in cadrul proiectului au mai aparut Ioan Dan Niculescu – director de creatie la agentia Argo Media, unul din cei mai buni oameni de creatie pe care ii are Iasul, Claudiu – maganerul unei din cele mai indragite cafenele din Iasi, Ciprian Ionescu – director de creatie la September Media, Alexandra Andriescu – visual artist, designer so antreprenor si detine brandul Maison Chouchou, Claudiu Florea – fost balerin iar acum lucreaza la Daris ocupandu-se de consultanta in management dar este si membru fondator al Fundatiei Comunitare Iasi, Dan G. Nastasa – unul din cei mai buni barista din Iasi, detine o mica afacere ce are legatura cu oamenii si cafeaua. Lista continua si o gasiti pe http://www.istratec.com/peopleofiasi, multe persoane iubesc acest oras frumos si vor sa-l faca mai bun prin munca lor de zi cu zi.

© Istra Tec | www.istratec.com

Fotografiile au fost facute la intrarea din Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu” din Iași care este cea mai veche biblioteca universitara din tara ce functioneaza din anul 1835, numita initial “Ulpia”, iar dupa al doilea razboi mondial a fost mutata in actuala cladire a Fundatiei Universitare “Regele Ferdinand I”. La data de 1 februarie 2007, Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu detine 2.441.860 unitati bibliografice, 30 de sali de lectura ce ofera in total 1.213 locuri.

© Istra Tec | www.istratec.com

© Istra Tec | www.istratec.com

Fotografiile sunt realizate de catre Istra Tec in cadrul proiectului “People of Iasi
Tinuta casual: sacou Seroussi, camasa alba Seroussi, bluza Pull and Bear, pantaloni Zara. View Profile: jwilliams- Free Slot Games

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *