3

Experiente de neuitat in Parcul de Aventura de la Hamak

Am fost astazi in singurul parc de aventura din Iasi ce se gaseste in zona Buciumului la Hamak. Sunt cinci trasee, incepe de la incepatori si ajunge pana la avansati, eu am mai facut cateva trasee anul asta in parcul de la Gura Humorului. La Hamak, primul traseu (mov stanga) are o lungime totala de 82 de metri si contine 12 jocuri cu o lungime ce variaza intre 1,5 si 20 de metri, al doilea traseu pentru incepatori (mov dreapta) are o lungime totala de 103 metri tot cu 12 jocuri cu lungime ce variaza intre 1,5 si 22 de metri, ambele sunt mai mult pentru cei mici.

Al treilea traseu pentru intermediari (galben) are 155 de metri in lungime totala si contine 12 jocuri ce variaza de la 2.5 pana la 55 de metri si dupa acesta incep sa apara primele probleme, traseul pentru avansati, cel albastru are o lungime totala de 110 metri si are 11 jocuri ce se intind pe o lungime intre 2,5 metri si 37 de metri, aici e mare nevoie de forta in brate. Cel mai avansat traseu este cel rosu, aveti grija ca e mult mai dificil decat traseul cu numarul cinci de la parcul de aventura din Gura Humorului, are 133 de metri lungime, 9 jocuri si cel mai inalt se gaseste la 52 de metri.

Trebuie sa recunosc ca la traseul rosu am intampinat dificultati, forta in maini cam cedase si deja incepusem sa am probleme. Este super interesant sa-ti petreci astfel zilele de weekend, in caz de doamne fereste ne cheama la armata, sa stim si noi sa ne cataram prin copaci.

La Hamak din Bucium, Iasi, ai tot felul de lucruri de facut, de la parcul aventura pana la echitatie, pescuit, camping (50 de locuri), mancarica, racoritoare, bauturi alcoolice, ceaiuri, cafele, inghetata, cazare (7 casute de lemn cu pat dublu si apartament 4 persoane, capacitate 18 persoane, fiecare casuta este prevazuta cu pat dublu, dus si grup sanitar) si o multime de alte locuri. Aici ajungi cel mai usor ajungi cu masina, sunt cam 12 kilometri din oras, urcand prin Bucium, spre satul Pietrarie. Cand vezi indicatorul spre Schitul Tarita, trebuie sa faci la dreapta. De acolo, urmareste indicatoarele Hamak, pana la destinatie. Pentru cei cu bicicleta, timpul in care parcurgeti distanta e de 35 – 50 minute.

3 Comments

  1. Am fost si eu la Brasov. E super tare, te relaxeaza total, chiar daca este solicitant. Mai aveam putin si faceam ca un copil, ‘mai vreau, mai vreau!!’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *