0

Acusi trecem pe anvelope iarna

In ultima perioada am observat cu totii ca temperaturile au scazut drastic, chiar daca este un pic cam devreme, pe timp de noapte, temperaturile au ajuns si al 2 grade celsius. Din pacate, anul acesta trecerea de la vara la toamna a fost cam brusca si acest lucru creste atentia si la cauciucuri.

Asta nu inseamna ca trebuie sa trecem pe anvelope iarna, dar ar fi bine sa luam in calcul ca in scurt timp va trebui facuta schimbarea fie ca vrem sau nu vrem, cel putin temperaturile cam asta spun. Si stim cu totii ca la prima zapada deja se creeaza un haos iar toate vulcanizarile sunt pline ochi. Dar mie imi place preventia si sa iau lucrurile din timp.

In mod normal, specialistii spun ca atunci cand temperaturile scap pana la 5 grade celsius, atunci ar trebui schimbate si anvelopele si asta datorita faptului ca cele de vara nu mai au aceasi aderenta atunci cand este frig afara.

Va recomand sa va interesati de preturi si oferte pentru cauciucurile de iarna, macar sa fiti la curent cu preturile pentru ca in zona muntilor Fagarasi deja a dat prima ninsoare, anul acesta se anunta o iarna lunga si dificila asa ca e mult mai ok sa fiti pregatiti si sa aveti banutii pusi deoparte pentru noi incaltari pentru masina voastra.

Anvelopele schimbate din timp inseamna siguranta dar si bani mai putini cheltuiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *