0

Fosele septice ideale pentru gospodariile mici

Specialistii recomanda fosele septice gospodariilor mici care nu sunt racordate la canalizare, dar si ca sistem paralel de colectare a apei reziduale in cazul existentei canalizarii.
Iata lista avantajelor cu care vine fosa septica in gospodarie:
-securizarea apei contaminate. Am vazut puturi absorbante in timpul inundatiilor varsandu-si continutul in gradina de legume si compromitand totul. Fosa septica tine totul sub control, nu emana niciun fel de miros si nu reprezinta un pericol in gospodarie asemenea unui put absorbant prevazut cu un capac improvizat.
-nu afecteaza sub nicio forma panza freatica fiindca din ea nu cade sau nu se scurge o picatura

-este economica. Se plateste mult mai mult la canalizare, decat vidanjare fose septice.
-de regula vidanjarea unei fose septice se face anual, in cazul in care familia este numeroasa, se spala rufe intens si se folosesc grupurile sanitare din plin. Multi spun ca se face o data la doi ani, dar in cazul unei familii cu 5-6 membri, situatia se schimba.

vidanja6

Exista firme care ofera prompt servicii de vidanjare fose septice si o fac in modul cel mai elegant cu putinta. Vidanja este foarte curata si nu genereaza repulsie la intrarea in curte, iar mirosul este 100% tinut sub control. Totul se face discret, rapid si curat datorita masinilor performante, in plus se pot solicita si alte servicii foarte importante firmei prezentate mai sus.
Programarea pentru vidanjare nu dureaza mai mult de 5-8 minute, daca se utilizeaza formularul de contact pus la dispozitia clientilor sau se suna la numarul de telefon afisat pe site.

Echipa vine la fata locului pregatita pentru interventie si este dispusa sa ofere si consiliere tematica, telefonic sau inaintea inceperii lucrarii.
Acesti specialist pot fi solicitati in regim de urgenta pentru operatiuni care nu necesita amanare, cum ar fi: infundare canalizare, racorduri canalizare, inspectii video, dar pentru solicitare videnjare se poate suna din timp, nu in ultimul moment, mai ales ca avem nevoie de spatiu de depozitare in fosa septica.
La cererea clientilor sistemele de canalizare pot fi spalate mecanizat cu jet puternic de apa si se fac si lucrari de decolmatare, atat de necesare.
Cei care isi doresc o canalizare perfect functionala trebuie sa o intretina corespunzator, deci un contract de colaborare cu firma prezentata mai sus reprezinta solutia ideala.

Fosa septica reprezinta solutia de avarie, in cazul in care se fac lucrari la sistemul de canalizare public la care suntem racordati. Este admirabil sa avem la dispozitie planul B de eliberarea a locuintei de apa menajera.
Indiferent ce problema avem la sistemul de canalizare sau pentru servicii de vidanjare, sa ne adresam cu maxima incredere firmei apreciate la superlativ de catre beneficiari datorita calitatii serviciilor oferite, tarifelor mici si onestitatii profesionistilor sai!

Este greu de gasit in Bucuresti instalatorul de care ai nevoie in 4-5 minute, de aceea trebuie sa ai datele sale de contact din vremurile bune, din momentele in care nu ai nevoie de el.
In prezent, firma amintita mai sus detine suprematia la oferirea serviciilor de vidanjare puturi absorbante si fose septice datorita modului atent si curat de lucru si masinilor performante ca si responsabilitatii pe care o demonstreaza in depozitarea apei contaminate la locuri sigure, sa nu afecteze mediul.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *