0

Cum sa-ti alegi fotograful de nunta

Vrei ca filmul despre nunta ta sa fie de neuitat, ca si evenimentul in sine? Pentru ca fotografiile de nunta sa transmita o emotie vie, sa iti place sa te uiti din nou si din nou la ele, adreseaza-te unui fotograf de nunta. De obicei, serviciile unui astfel de fotograf, sunt pline de mesaje publicitare. Ei bine, tehnologia moderna, permite fotografierea unei nunti, chiar si la un nivel blockbuster de la Hollywood. Totul depinde de profesionalismul fotografului de nunta angajat in procesul de filmare si fotografiere.

Incepe cautarea din timp

Indiferent de unde esti, incepe cautarea unui fotograf de nunta, cu cateva luni inainte de eveniment. Acest lucru iti va permite sa nu te grabesti, ci sa alegi candidatul potrivit, inainte ca altcineva sa il intercepteze. Cu toate acestea, nu te grabi imediat la primul pe care l-ai gasit. Nu ezita sa refuzi un fotograf daca portofoliul lui nu iti place sau pretul nu se potriveste cu bugetul tau. Insa, daca tu ai vazut portofoliul si ti-a placut atunci nu rata sansa de a avea fotografii  de ultima oara.

clar-studio-9528

Daca fotografiile difera de la o nunta la alta in stil, muzica, unghiuri si de fiecare data arata tot mai frumos, atunci fotograful este un adevarat maestru al meseriei sale. El stie cum sa faca fotografii speciale pentru a accentua avantajele si, de asemenea, tinand cont de dorintele tinerilor, nefiind prea comod pentru a se abate de la sablonul stabilit. Fotografiile din timpul nuntii sunt cu adevarat memorabile, si cu adevarat, nepretuite. Poti revizui momentele minunate, ori de cate ori doresti, poti  revedea prietenii si rudele dragi si in definitive, poti revedea aceasta zi fericita.

clar-studio-0495

Alegerea fotografului de nunta

Ia in considerare principalele aspecte, carora trebuie sa le acorzi atentie atunci cand alegi un fotograf de nunta. Chiar daca aceasta persoana a fost laudata de toti prietenii si cunostintele, a fost recomandat de agentii, trebuie sa iti gasesti timp pentru o intalnire personala si pentru a-i vedea munca de zi cu zi. Oamenii au gusturi diferite si poate ca nu iti place stilul sau de lucru. Cand evaluezi fotografiile, asculta-ti propriul sentiment. Daca ceea ce vezi iti provoaca un sentiment de sensibilitate, atunci fotograful de nunta stie sa lucreze. De asemenea, evalueaza calitatea imaginilor, claritatea, precum si cadrele de comunicare armonioase. Toate fotografiile trebuie sa fie un singur intreg. Chiar daca nu-i cunoaste  pe acei oameni din cadru, fotograful de nunta stie clar cine sunt, unde sunt si de ce ii fotografiaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *