0

MMD lansează monitorul Philips 241B8QJEB

MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează modelul Philips 241B8QJEB.

Acest monitor LCD full HD de 24 de inchi oferă performanță vizuală și instrumente de îmbunătățire a productivității. Tehnologia SmartImage, panoul IPS și rezoluția full HD garantează o calitate impecabilă a imaginii, în timp ce funcțiile LowBlue Mode, Flicker-free, SmartErgoBase oferă confort vizual utilizatorilor pe timpul de lucru.

Monitorul Philips 241B8QJEB este echipat cu port USB 3.0, tehnologie SmartConnect și difuzoare stereo încorporate pentru a facilita utilizarea zilnică. De asemenea, este prietenos cu mediul fiind realizat 85% din plastic reciclat și respectând standardele ecologice.

Acest monitor este echipat cu o tehnologie a imaginii de înaltă performanță care garantează utilizatorilor o experiență plăcută din punct de vedere vizual, de la fotografie la grafică, la foi de calcul sau orice altceva. Datorită rezoluției Full HD de 1920 x 1080p, fiecare detaliu al imaginii este bine reprezentat, în timp ce luminozitatea și contrastul sunt amplificate pentru o imagine mai luminoasă și mai apropiată de realitate.

Modul EasyRead este o caracteristică concepută pentru a oferi o experiență plăcută de citire. SmartErgoBase a fost creat tot pentru confortul utilizatorului, monitorul putând fi ridicat, coborât, înclinat și rotit pentru a se potrivi cu poziția pe care fiecare utilizator și-o dorește, fără a-l expune la o presiune fizică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *