0

MMD lansează monitorul Philips 241B8QJEB

241b8qjeb_1

MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează modelul Philips 241B8QJEB.

Acest monitor LCD full HD de 24 de inchi oferă performanță vizuală și instrumente de îmbunătățire a productivității. Tehnologia SmartImage, panoul IPS și rezoluția full HD garantează o calitate impecabilă a imaginii, în timp ce funcțiile LowBlue Mode, Flicker-free, SmartErgoBase oferă confort vizual utilizatorilor pe timpul de lucru.

Monitorul Philips 241B8QJEB este echipat cu port USB 3.0, tehnologie SmartConnect și difuzoare stereo încorporate pentru a facilita utilizarea zilnică. De asemenea, este prietenos cu mediul fiind realizat 85% din plastic reciclat și respectând standardele ecologice.

Acest monitor este echipat cu o tehnologie a imaginii de înaltă performanță care garantează utilizatorilor o experiență plăcută din punct de vedere vizual, de la fotografie la grafică, la foi de calcul sau orice altceva. Datorită rezoluției Full HD de 1920 x 1080p, fiecare detaliu al imaginii este bine reprezentat, în timp ce luminozitatea și contrastul sunt amplificate pentru o imagine mai luminoasă și mai apropiată de realitate.

Modul EasyRead este o caracteristică concepută pentru a oferi o experiență plăcută de citire. SmartErgoBase a fost creat tot pentru confortul utilizatorului, monitorul putând fi ridicat, coborât, înclinat și rotit pentru a se potrivi cu poziția pe care fiecare utilizator și-o dorește, fără a-l expune la o presiune fizică.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *