0

Un magazin specializat de detergenti

Imi place sa cumpar detergenti profesionali  fiindca am garantia ca textilele, pardoseala, vasele raman fara microbi dupa ce au fost spalate cu apa si aceste substante garantate de curatare! De cate ori alegem cel mai mic pret pentru detergenti le dam o sansa microbilor si petelor sa supravietuiasca. Parca vad detergentul lichid care are o consistenta asemanatoare apei, nu face deloc spuma si nu poate sa curete nici petele superficiale! Le-am cumparat de vreo doua ori: o data de la distribuitori ce mergeau din casa in casa laudandu-si marfa si alta data din magazine lasandu-ma pacalita de preturi.

Pe baza acestor experiente nefaste am inteles ca detergentii de la Sanito.ro sunt cei mai buni si este ideal sa comanzi bidoane de 10 litri sa te poti bucura mai mult de ei!

46 de detergenti rufe  pot fi testati dupa plasarea comenzii pe site-ul magazinului renumit pentru produsele de igiena pe care le livreaza. Unele sunt pentru tesaturi colorate, altele pentru rufe albe, cert este ca dupa spalarea cu aceste produse magice se va observa urmatoarele:

-rufele nu se decoloreaza. Detergentii pentru textilele colorate au substante care stabilizeaza colorantul din tesatura si ii ofera stralucire.

-rufele albe isi reimprospateaza aspectul dupa spalare de parca ar fi noi. Exista produse cu rol dual: de inalbire si de dezinfectie a hainelor foarte bune in cazul unei boli transmisibile, cum ar fi scarlatina, scabia. Fiecare persoana ar trebui sa stie de existenta lor sa poate tine sub control transmiterea unor microbi si respectiv a unor maladii. ARENAS OXYDES-Detergent lichid de inalbire si dezinfectie pentru textile, 20L, Kiehl costa 530 de lei, dar isi merita si ultimul banut, prin rolul preventiv si terapeutic pe care il are. Se recomanda ca si cearceafurile sa fie periodic spalate cu acest detergent.

22528061_1607377135988636_4305044796182340991_n

 

La fel de importanti sunt si detergenti toaleta  care face ca aerul din baile noastre sa fie respirabil.

Si la acest capitol Sanito.ro sta excelent cu cele 82 de produse aflate in stoc. Detartrant pentru toaleta Domestos Professional, 0.75L are capacitatea de a dizolva toate depunerile pietrificate de pe vasul de toaleta si cada si costa incredibil de putin: 133 de lei prin rotunjire. Toata piatra depusa pe ceramica atrage microbii si murdaria ca un magnet de aceea se impune detartrajul chimic al acestor vase.

Detergentii pentru spalarea zilnica a toaletei pot avea parfum de citrice. In  stoc se afla detergenti specializati in curatarea colacului, a capacului de pe vasul de toaleta, dar si produse cu rol dublu: de curatare si dezinfectie deosebit de necesare, fiindca multe boli se pot transmite si pe acesta cale. Calatorim si colectam fara sa vrem microbi pe care ii aducem acasa. Daca nu mergem in excursii fiindca nu avem timp si de la locul de munca putem sa luam virusi si bacterii care se inmultesc si dau nastere unor infectii.

Odorizantele bazin wc sunt suficient de puternice sa neutralizeze mirosul urat si sa raspandeasca in incapere un miros placut.

Aromele odorizantelor le imita cu fidelitate pe cele naturale si nu provoaca usturimi ale nasului si ochilor, cum fac cele foarte puternice din alte magazine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *