3

Mobila la comanda sau din magazine?

Ma gandesc din ce in ce mai des sa ma mut singur, adica nu singur.. intelegeti voi la ce ma refer si anume la faptul ca vine o perioada cand incepi sa construiesti anumite lucruri dupa bunul plac si investitiile facute se rezuma in cea mai mare proportie la confort.

Am multi prieteni care si-au luat apartamente cu programul Prima Casa si platesc rate cam 30 de ani pentru un apartament sau o casa dar au posibilitatea la refinantare sau de a-l vinde dupa primii cinci ani. M-am interesat si eu nitel in toata treaba asta si costurile pentru locuinta sunt cum sunt, dar problema cea mai mare vine atunci cand vrei sa mobilezi caminul in care iti vei petrece urmatorii cel putin cinci ani din viata.

Mobilierul casei poate avea costuri mari si foarte mari, oricum ai face, ele oricum costa mult si pe langa ratele lunare, mai ales la inceput trebuie tinut cont de banii ce trebuies investiti mobilier. Multi prefera sa apeleze la mobila la comanda, inspiratia fiind publicatiile de aceasta specialitate si trebuie tinut cont de foarte multe aspecte.

Livingul este locul unde, teoretic se petrece cel mai mult timp si el trebuie sa fie ochios si de calitate pentru ca acolo vor sta tot musafirii si cand zic asta ma refer la neamuri, la parinti si mai ales la socrii care oricum vor avea tot timpul ceva de comentat, adica lor nu le convine niciodata nimic, dar nu ar trebui sa conteze asta pentru ca la urma urmei casa ta este casa ta, nu este casa musafirilor.

Pe langa rude mai sunt si prietenii, care cand vine vorba de femei, acestea sunt intr-o continua competitie. Adica daca ai o mobila super tare, iubitele prietenilor tai vor face cum vor face ca mobila lor sa fie mult mai scumpa si mai faina, asta este.. asa sunt femeile in ziua de azi.

living-sah

Dar sa revenim la mobila de living, acesta este locul unde se vor crea amintiri, locul unde ca barbat vei dormi atunci cand vii acasa beat, lucru ce-ti va enerva la maxim iubita sau sotia. Asa ca atunci cand vrei sa iti alegi mobila pentru living trebuie sa iei in calcul aceste aspecte si rezultatul final trebuie sa ajunga undeva la confort maxim indiferent daca dormi acolo sau iti vin musafirii la distractie in timpul aniversarilor sau meselor in familie.

Voi cum preferati sa faceti cu mobila? Mergeti la magazine speciale pentru mobila si accesorii sau le faceti la comanda dupa bunul plac? Si mai sunt curios de unde va inspirati atunci cand vine vorba de mobilat un apartament sau o casa pe pamant?

3 Comments

  1. Avantajul atunci cand faci mobila la comanda este ca nu trebuie sa te inspiri pentru un model de mobila ci designerul iti propune un model adaptat spatiului, personalitati si necesitatilor tale.
    Cei drept nu toate firmele de mobila la comanda au un designer, asa ca va recomand sa le alegeti pe cele care au, ca experienta si produsul final sunt mult mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *