0

Motive pentru a utiliza vata de sticla

Un numar din ce in ce mai mare de proprietari de case isi indreapta atentia catre izolarea casei, acest lucru datorandu-se faptului ca acestia au inteles cat de important este ca locuinta sa fie izolata cu un sistem de izolatie profesionist, durabil si cat mai eficient. Cererea tot mai mare pentru materiale izolatoare a facut ca in momentul de fata pe piata de profil sa existe mai multe tipuri de materiale care pot fi utilizate in izolatia unei case. Vata de sticla este unul dintre acestea. Din punctul meu de vedere, acest material este o alegere foarte buna pe care o poti face in materie de materiale izolatoare. Avantajele pe care le ofera acest tip de vata stau la baza rationamentului meu. Acestea vor fi prezentate pe scurt in continuarea acestui articol.

Cele mai importante avantaje oferite de catre utilizarea vatei de sticla
Principalele avantaje oferite de catre utilizarea vatei de sticla in izolatia unei case sunt urmatoarele:
– Reduce valoarea facturii la caldura pe timp de iarna iar pe timp de vara reduce factura la energie electrica. Cum este posibil asa ceva? Foarte simplu: izolatia cu vata de sticla mentine pe perioada iernii, caldura in interiorul casei motiv pentru care nu va trebui sa consumi prea mult pentru a incalzi locuinta. De asemenea, pe timp de vara, vata de sticla mentine racoarea in interiorul casei motiv pentru care nu vei mai fi nevoit sa utilizezi aerul conditionat sau diferite ventilatoare.


– Este si un bun izolator fonic. Chiar daca din acest punct de vedere nu se compara cu vata bazaltica, vata de sticla ofera o izolatie fonica destul de buna. Acest material este utilizat mai mult pentru a izola fonic in interiorul casei pentru ca in acest mediu ofera un randament mult mai bun decat in mediul exterior. In mediul exterior este recomandata utilizarea vatei bazaltice in cazul in care doresti o izolatie fonica foarte buna.
– Pretul de comercializare foarte bun in comparatie cu avantajele oferite. Spre deosebire de alte produse izolatoare, pretul vatei de sticla este mai mult decat accesibil avand in vedere ca acest material ofera foarte multe avantaje.

– Este un material cu care se poate lucra extrem de simplu si rapid, nefiind necesara angajarea unor profesionisti pentru a izola cu vata de sticla. Oricine poate face acest lucru in cazul in care ai putina rabdare si dorinta de a invata elementele de baza ale izolarii cu vata de sticla.
– Nu absoarbe apa, ceea ce face ca mucegaiul si igrasia sa fie doar niste amintiri neplacute.
– Este un material flexibil motiv pentru care poate fi utilizat in diferite tipuri de izolatii.
– Are o durata de utilizare foarte mare.
– Greutatea acestui material este foarte mica ceea ce inseamna ca sistemul de izolatie cu vata de sticla nu va pune presiune pe locul care se doreste a fi izolat.
– Poate fi utilizata cu succes pe termen lung si foarte lung. Trecerea timpului nu va face ca vata de sticla sa isi piarda din proprietati.
– Este un material ignifug.

De unde achizitionezi vata de sticla?
Cu toate ca foarte multe magazine comercializeaza vata de sticla trebuie acordata o atentie deosebita locului din care se realizeaza achizitia. De ce? Pentru a putea achizitiona cele mai bune produse la un raport pret – calitate foarte bun. E-izolatii.ro este magazinul online pe care eu il recomand tuturor celor care doresc achizitionarea vatei de sticla sau a oricarui alt material utilizat in domeniul izolatiilor. Motivele pentru care fac aceasta recomandare sunt multiple, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

– Toate produsele comercializate de catre acest magazin online sunt de cea mai buna calitate, acestea fiind realizate doar de brand-uri celebre.
– Varietate foarte mare de produse. In acest magazin online vei gasi orice lucru necesar crearii unui sistem de izolatie pentru casa, fie ca este vorba despre izolatia peretilor exteriori, a mansardei sau a pivnitei.

– Pretul produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin online este mai mult decat accesibil.
– Comanda realizata este livrata in cel mai scurt timp posibil.

Concluzii
In concluzie, din informatiile prezentate in cadrul acestui articol se pot trage urmatoarele concluzii:
– Vata de sticla este un material izolator care ofera foarte multe avantaje.
– E-izolatii.ro este magazinul online recomandat pentru a achizitiona vata de sticla sau orice alt material necesar izolatiei casei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *