0

Informatii despre imprimante din mediul online

Oamenii au devenit atât de priceputi in toate incat au dezvoltat sensul in care își folosesc tehnologia personală. Având în vedere această alegere a tipului de utilizare, care este cea mai bună imprimantă pentru utilizarea la școală sau acasa ?

Comercianții pot fi multi insa oferta sa nu fie cea potrivita. Doar pentru că spun că o imprimantă cu jet de cerneală face anumite lucruri, nu înseamnă neapărat că face ceea ce avem noi nevoie. Prețul mai bun va însemna foarte puțin dacă imprimanta nu raspunde cerintelor de utilizare.

O solutie care raspunde multor cerinte este reprezentata de  imprimanta laser color Kyocera ecosys   sau de multe ori o imprimanta multifunctionala.

Ghidul de cumpărare Cnet, unul dintre cele mai prestigioase din mediul online, listează imprimantele ieftine cu funcții multiple ca primele trei opțiuni pentru imprimantele accesibile.

Imprimanta color Kyocera Ecosys P7040cdn este alegerea de top a acestui site. Accesibilitatea este în ochii privitorului.

HP OfficeJet Pro L7680 este o imprimantă pentru utilizare studenților care poate fi de interes. Este, de asemenea, o unitate multifuncțională. Acesta este evaluat ca al doilea în clasamentul CNET, dar pare un pic cam mare pentru utilizarea elevilor. Poate că în cazul în care cursul avansat de lucru impune o imprimare mai mare are nevoie de dimensiunea imprimantelor costul poate fi justificat. Acest lucru pare să fie convenit, deoarece ratingul său de utilizator este o evaluare slabă a utilizatorului de 5 din 10.

Editorii CNET i-au acordat un rating de 8,2 din 10, astfel încât probabil un student poate fi un utilizator mai bun.

Cannon Pixma MP830 poate fi un compromis bun în cazul imprimantelor accesibile. Costul său începe să scadă în realitatea a ceea ce un student își poate permite realist pe un buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *