0

Servicii IT profesionale

Pentru mai toatre joburile, utilizarea calculatorului si a internetului a devenit o necesitate de care nimeni nu se poate desprinde nici macar pentru cateva minute. Mai toate firmele au in dotare cel putin un calculator sau laptop conectat la internet. Sunt companii la care absolut toti angajatii au un calculator conectat la internet si acele domenii de activitate depind de asta in proportie de 100%.

Uneori mai apar si probleme cu aceste deviceuri, unii au departamente specializate de IT care se ocupa ca totul sa functioneze cum trebuie la orice ora si in orice minut pentru ca daca un angajat are o problema cu calculatorul sau cu conexiunea la internet, atunci asta inseamna ca exista o mare problema si anume sunt clienti nemultumiti, bani pierduti si reputatie proasta.

Daca unele firme nu au departament special pentru astfel de situatii, atunci exista firme ce ofera servicii IT profesionale ce vin in intampinarea problemelor, multe dintre ele ofera consultanta in timp record, astfel incat uneori reusesc ca problemele sa fie rezolvate de la distanta, iar pentru cazurile mai dificile, oameni bine pregatiti se deplaseaza la fata locului pentru a rezolva pana si cele mai complicate situatii.

Astfel de firme ce ofera servicii profesionale in domeniul IT ofera tot felul de beneficii precum: mentenanta IT & C – administrare si optimizare continua a infrastructurii IT, consultanta IT & C – proiectare infrastructura IT personalizata, audit informatic – evaluare si documentare a infrastructurii IT existente, retelistica si cablare – executie infrastructura de retea pentru spatii de birouri, hosting – internet pentru gazduiri online de domenii dar si depanari hardware cu diagnosticari si reparatii de echipamente hardware.

O astfel de firma ce ofera servicii IT profesionale este Krom care ofera servicii de externalizare IT, servicii de audit si servicii de administrare continua pentru persoane juridice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *