0

Cum au luat amploare magazinele online

In ultimii ani au inceput sa prinda din ce in ce mai bine metodele alternative a magazinelor stradale. Acum multi se bat direct pe retail in online, ceea ce vine cu o multime de avantaje pentru clientii care sunt atat persoane fizice cat si pentru firme.

Multi magazine, in special cele de electronice si-au marit aria de acoperire, la modul ca sunt prezenti atat in complexe comerciale cat si in online, astfel veniturile le cresc considerabil. Unii dintre ei au dezvoltat si platforme de afiliere, astfel daca promovezi produsele lor pe online in bloguri si situri, te poti alege cu comisioane destul de frumoase.

Foarte multi bloggeri s-au bagvat in aceasta treaba, pentru ca printr-un singur click daca se cumpara un produs, acesta poate poate castiga pana la 10% din valoarea produsului comercializat. La treaba asta au castiga atat comerciantul cat si afiliatul, iar sansele de reusita sunt ami mari atunci cand se folosesc bloguri ce se axeaza pe o anumita nisa.

Mai greu este atunci cand vrei sa cumperi ceva si nu stii de unde sa cumperi, in ajutor vine situl http://www.deundecumpar.net/ care este un fel de platforma ce iti arata categoriile de produse astfel ca tu sa stii de unde si cum sa cumperi cand ai nevoie, mai ales ca toate magazinele online sunt verificate si promovate ca atare in functie de nevoile fiecaruia.

Totul devine mult mai usor cand toate se gasesc intr-un singur loc! Fii primul care afla ce mai e nou prin magazine si cand sunt cele mai dementiale reduceri!

Voi cum va alegeti magazinele online de la care cumparati cel mai des?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *