0

Vodafone Romania lanseaza o noua versiune a aplicatiei My Vodafone

Vodafone Romania lanseaza o noua versiune a aplicatiei My Vodafone, prin intermediul careia utilizatorii isi pot gestiona, intr-o maniera simpla si rapida, abonamentul sau cartela preplatita. Designul modern si intuitiv faciliteaza accesarea optiunilor de verificare a costurilor, de plata a facturilor sau de reincarcare a unei cartele preplatite. My Vodafone poate fi utilizata gratuit atat in tara, cat si in strainatate, deoarece traficul de date necesar accesarii aplicatiei nu este tarifat.

Noua versiune a aplicatiei permite clientilor Vodafone Romania sa isi activeze si dezactiveze extraoptiuni, precum si sa acceseze lista detaliata a apelurilor efectuate, statisticile referitoare la SMS-urile trimise si traficul de internet consumat. Totodata, aplicatia My Vodafone permite accesarea istoricului ultimelor sase facturi, precum si istoricul reincarcarilor.

Pe langa transparenta si controlul asupra informatiilor contului, utilizatorii My Vodafone au acces la o serie de beneficii si oferte atractive. Spre exemplu, in fiecare zi de luni, clientii Vodafone Romania primesc reduceri exclusive pentru terminale si pentru pachete de servicii, atat abonamente, cat si cartele preplatite. Spre exemplu, un utilizator al unei cartele preplatite care reincarca cu minimum de 6 euro primeste pana la 5000MB trafic de date bonus in functie de valoarea reincarcata. Pe langa acestea, utilizatorii beneficiaza de reduceri la o gama variata de produse si servicii, precum produse electrocasnice si IT, calatorii, timp liber, imbracaminte, incaltaminte, servicii medicale etc. Ofertele sunt actualizate in fiecare luna pentru a acoperi cat mai multe tipuri de nevoi ale clientilor Vodafone Romania.

Clientii care vor descarca si instala noua versiune a aplicatiei isi vor putea activa gratuit un bonus de 10GB de date disponibil pana la 30 septembrie 2017. My Vodafone este disponibila gratuit pentru dispozitivele iOS si Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *