2

O tura prin Pasajul subteran Mihai Eminescu din Fundatie

Dupa o intarziere de aproape doi ani, Pasajul Subterna Mihai Eminescu din Fundatie a fost inaugurat si deschis spre circulatie. Fiind prin zona la momentul inaugurariiu am zis sa trag si eu o tura prin pasaj, sa-mi dau si eu cu parerea ca orice cetatean al acestui oras minunat si chiar mi-a placut, parca mi-a dat o stare de bucurie de parca eu l-as fi construit dar in fine..

Multumim foarte mult domnilor edili ai Iasului, ca a trebuit la inaugurare sa vina tot alaiul de preoti si de pensionari. Adica fara astfel de specimene nu reusim sa inauguram nimic, nu poti face o canalizare fara sa aduci preasfintitii si preafericitii si asa mai departe.

Pasajul chiar arata bine, e luminat, are canale speciale de scurgere pentru apa pentru atunci cand ploua sau ninge, dar si aerisiri ventilate pentru eliminarea noxelor din pasaj si.. doamnelor si domnilor hateri, exclusiv! In reluare si in premiera se poate observa ca pot intra si iesi doua autobuze in acelasi timp!

Hateri vor mai exista si vor tot comenta, mai ales atunci cand vine vorba sa iesi din pasaj spre strada Pacurari, iar cei care coboara Copoul si fac treapta la Biblioteca Centrala Universitara “Mihai Eminescu” au indicator de STOP si trebuie sa ofere prioritate celor care vin din pasaj, ei bine.. acolo sunt sigur ca vor exista probleme ceva timp pana se va obisnui lumea.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *