0

Vodafone Romania are cel mai bun internet din Europa

Ce poate fi mai frumos in telecom decat batalia in calitatea serviciilor? Vodafone Romania a fost ceritificata pentru al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masuratorile efectuate in toate retelele de telefonie mobila din Romania, comunica revista Capital.

Testele in care Orange Romania iesea pe primul loc la serviciile de internet 4G au fost facute de ANCOM care nu au chiar cele mai performante aparate pentru aceste teste. Certificatul Best in Test obtinut de Vodafone este atat pentru serviciile de date cat si pentru cele de telefonie, test numit Mobile Benchmark Romania, desfasurat in auditorul independent P3 Communications.

Citeste si cum m-am portat de pe Orange pe Vodafone

Campania de testare a retelelor s-a facut in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui dar si pe sosele dintre aceste orase.

Cine este P3 communications si ce autoritate are

P3 communications este o companie din domeniul telecomunicațiilor cu o vastă experiență în oferirea de consultanță tehnică și servicii de testare a rețelelor operatorilor mobili din întreaga lume. Compania efectuează campanii de testare și audit al rețelelor și este recunoscută pentru activitățile de certificare a calității rețelelor. P3 communications are sediul central în Germania și face parte din P3 Group, care deține birouri în Europa, America de Nord și Asia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *