4

Pizza Parma Pomodoro de la Doppio Zero

Desi am cam epuizat variantele de Burgeri din Iasi, acestia raman in topul preferintelor mele atunci cand vreau sa ma rasfat. Dar in una din serile trecute mi s-a facut o pofta nebuna de pizza. Majoritatea cunoscutilor mi-au recomandat un restaurant relativ nou in oras care exceleaza la capitolul acesta.

Nu am stat mult pe ganduri si am comandat o pizza de la Doppio Zero: Parma Pomodoro, care contine mozzarella di bufala, sos de rosii, prosciutto crudo si rucola. Mi-a placut mult de tot, un gust bun si bogat in savoare si arome. Avea aluatul subtire si usor crocant iar atunci cand desprindeam feliile, brinza topita se intindea exact ca in filmele americane iar paharul de Coca-Cola rece m-a facut sa ma bucur din plin de aceasta “cina”.

pizza iasi

Pe langa rasfatul culinar de care am avut parte datorita celor de la Doppio Zero ii recomand cu drag si pentru serviciul de livrare. Comanda a ajuns mai devreme decat au anuntat, iar domnul respectiv m-a impresionat prin bunul simt si politetea de care a dat dovada, calitati ce rar le mai gasesti in aceste vremuri, asa ca prima experienta cu pizzeria Doppio Zero a fost de nota 10 plus!

pizza doppio zero iasi

Parca as mai comanda o pizza si in seara asta !

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *