1

Alaturi de cei 100.000 de protestatari din Chisinau

La aceasta ora in Republica Moldova este mare protest, peste 100.000 de oameni au iesit in strada pentru a cere cont politicienilor de miliardul furat. Marii analisti economici si politici au declarat ca acesta este jaful secolului. Faza cea mai interesanta este ca desi acest protest a fost anuntat din timp, ciorditorii de la conducerea statului au organizat mai multe concerte in Chisinau si Orhei din dorinta de a sparge intentia de protest, faza cea mai interesanta este ca artistii romani, rusi si moldoveni au refuzat sa cante si ca sustin poporul moldovean, primul care a refuzat este romanul Stefan Banica Jr.

Unul din indivizii a carui nume figureaza in dosarul jafului secolului (Ilan Shor) a devenit cel mai nou primal al orasului Orhei din Moldova, iar domnul nostru premier Victor Viorel Ponta a fost recent in Republica Moldova pentru a saluta in mod oficial noul prim-ministru, adica unul din cei mentionati in acelasi dosar de jaf.

Astazi, 6 septembrie, cetatenii Republicii Moldova incearca sa schimbe ceva si dupa aprerea mea, acum au nevoie ami mult ca niciodata de toata sustinerea posibila, pacat ca presa romaneasca este ocupata cu alte lucruri decat sa informezii poporul roman cu ceea ce se intampla astazi in Piata Marii Adunari Nationale.

Uimitor este ca hotii cred ca inca mai pot prosti lumea, postul de televiziune Moldova1 condus de Mircea Surdu, difuzeaza programe informative preluate de la Deutche Welle.

Mai jos pun si eu cateva imagini publicate de catre cei prezenti la protest in Piata Marii Adunari Nationale, fotografii distribuite pe retelele de socializare, in principal de pe Twitter si Instagram:

Sub același cer. #6septembriePMAN #chisinau #orasulmeu #localsmd #moldova #adunareanationala

A photo posted by Cristina Pohilenco (@pohilenco) on

#everydaymoldova #everydayeasterneurope #pamn #moldova #localsmd #chisinau #mareaadunarenationala

A photo posted by Dan Gutu (@dangutu) on

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *