0

2 zile de internet 4G gratuit de la Vodafone pentru toata lumea

Cei de la Vodafone Romania urmeaza sa lanseze o super mega campanie odata cu implinirea unui an de la lansarea Supernet 4G si anume: pe 12 si 13 septembrie 2015, toti clientii operatorului vor putea naviga pe internet gratuit si fara limita de date si daca esti in alta retea si totusi doresti sa testezi internetul lor poti primi o cartela SIM cu care poti naviga gratis doua zile pe internet 4G fara limita de date.

Eu din luna martie 2015 m-am portat la Vodafone, desi internetul si acoperirea celor de la Orange este mult mai buna, eu unul sunt multumit de serviciile Vodafone si asta in mare parte pentru ca angajatii lor stiu sa se poarte ca niste profesionisti cu clientii.

Vodafone
Din comunicatul de presa oficial, Vodafone declara ca din septembrie 2015 pana in prezent, viteza de download a crescut cu 110%, in timp ce viteza de upload a inregistrat o crestere de 61%, pe langa asta, interesant mi se pare faptul ca in Vodafone exista 1 milion de terminale 4G, iar cererea pentru acestea este foarte mare.

Acoperirea Vodafone 4G exista pentru 67% din populatie, in cele mai mari 100 de orase si un total de 2500 de localitati. Eu unul recunosc ca nu prea folosesc 4G, desi am inclusi in abonament 4GB de internet la 4G, faza e ca bateria telefonului meu nu tine foarte bine pe 4G si de asta prefer sa raman pe 3G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *