3

Inca doua restaurante “La Placinte” in Romania

La Placinte Chisinau

Mi-a placut tot timpul de Republica Moldova pentru ca imi aduce aminte de Romania din anii 2000, dar si de faptul ca au femei frumoase si oameni prietenosi. Anul acesta, prin luna februarie am fost in Chisinau pentru un weekend si pe langa mancarea de la hotel am mers la La Placinte pentru ca stiam ca e foarte laudat si pentru ca brandul basarabean de bucate traditionale exista si in Romania din octombrie anul trecut, mai precis in Bucuresti pe Soseaua Stefan cel Mare nr. 28 dar si pe Bulevardul Dacia.

Se deschide in Iasi primul Restaurant “La Placinte”

Proprietarii nu au intentionat sa deschida nici un astfel de restaurant la Iasi, vorba aia, e mai aproape de Prut si acum vor sa mai deschida inca doua locatii in tara noastra unde oricine se poate bucura de mancare traditionala precum zeama de pui cu taitei, paine coapta de casa, sarmalute taranesti, coltunasi cu cartofi dar si de marea varietate de placinte cu varza, branzeturi, cartofi, ciuperci, carne si multe altele.

La Placinte Chisinau

Una din cele doua noi locatii La Placinte va fi in Centrul Vechi pe Selari si cealalta pe bulevardul Ion Mihalache. Primul restaurant s-a deschis in Republica Moldova in anul 2007, proprietarul Andrei Tranga detine in tara sa de origine inca o retea de restaurante: Andy’s Pizza, pe care am si incercat-o la ei, la sfatul domnisoarei de la receptia hotelului, am facut comanda pe la 5 dimineata la o pizza ce nu pot sa spun ca m-a impresionat foarte mult.

Pofta buna ! #food #pornfood #iasi #copou #foodoftheday #foodpics #foodofinstagram #recipeoftheday #salads

A photo posted by Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) on

Galerie Foto

Fotografiile din restaurantul La Placinte sunt facute de mine intr-o locatie din Chisinau, din cate am vazut in Romania arata mai diferit. Recomand placintele lor dar si gulasul facut de ei, chiar e foarte gustos. Singura problema, din punctul meu de vedere este faptul ca la ei in tara, in restaurantele La Placinte, ca si in multe alte locatii din Republica Moldova, nu se fumeaza, lucru care pe mine ma face sa ma gandesc de mai multe ori inainte sa merg sa mananc la ei.

3 Comments

  1. Foarte si scump si poartii foarte mici si apropo nu e chiar restaurant nu are nici fete de masa macar,o parleala moldoveneasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *