0

Aleea, mandria locatarilor

In zadar se inalta casa madra spre cer si are de la doua etaje in sus, daca in momentul in care ploua, iesi din curte plin de noroi pe pantofi. De cele mai multe ori stropii de noroi sar si pe rochie, fusta sau pantaloni. Noroiul iti strica aspectul, chiar daca totul se petrece independent de vointa ta.

Am fost de multe ori dezamagita de localurile si casele care nu aveau alei, obligandu-ma sa ma murdaresc pe incaltaminte si pe haine de noroi.

Iata de ce este foarte important ca dupa ce ai terminat casa, sa iei legatura cu firma Alfa Beton Romania

sa iti proiecteze si sa iti faca o aleea de poveste, asa cum vezi in filme sau la palatele puternicilor imparati ai lumii.

Plasa de sarma, sapa si plasticul asigura rezistenta aproape perena a aleii respective, plus ca ea poate fi personalizata: cu forma dorita si culorile dorite.

Alfa Beton Romania „a scos tara din noroaie” avand in cei peste 15 ani de activitate 500 de proiecte mari finalizate si multe altele pentru persoanele fizice.

Colaborarea cu acesta firma este deosebit de benefica deoarece:

-echipa este tanara si lucreaza foarte repede, astfel ca nu va blocheaza timp de zile intrarea sau iesirea din casa/institutie

-lucratorii vin la fata locului cu toate materialele necesare si cu aparatura performanta. Nu va deranjeaza cu absolut nimic. Va spun acest lucru, fiindca am avut muncitori stresanti la domiciliu si nu mai puteam sa facem nimic, fiindca ne chemau mereu sa ne ceara ceva.

-puteti avea o alee unica: potocalie, crem sau alba in forma dorita.

-betonul amprentat este unul dintre cele mai rezistente materiale pentru pavaje si daca doriti sa stiti: Care este timpul de intarire al betonului? va pot spune ca durata depinde de mai multe variabile, cum ar fi adancimea sapei, grosimea suprafetei turnate, temperatura exterioara.

Acum este timpul sa puneti la punct aleile, fiindca ploile debuteaza primavara devreme si tin pana iarna tarziu.

-in functie de necesitatile proprietarului, echipa poate urgenta uscarea betonului amprentat prin diferite tehnici, care sa nu afecteze calitatea acestuia.

-lucrarile executate de aceasta echipa pot fi admirate la intrarea in restaurantele de lux, in hotelurile de cinci pana la sapte stele, in curtile muzeelor, primariilor si ministerelor.

-o aleea deosebita completeaza aspectul unei case, in timp ce lipsa acesteia sau aspectul deplorabil stirbesc eleganta imobilului.

Recomand aceste alei de senzatie tuturor gospodarilor care vor sa fie mandrii de casele lor si managerilor care tin la aspectul institutiile asupra carora isi pun amprenta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *