0

Alege un semineu pe colt si mobileaza locuinta inteligent si modern

Avantajele semineelor sunt deja cunoscute, pornind de la caldura pe care acestea la ofera si ajungand la ambianta incomparabila pe care arderea flacarii o aduce oriunde. In plus, un semineu pe colt aduce avantaje suplimentare. Acest tip este in general ales atunci cand incaperea nu dispune de foarte mult spatiu sau cand se doreste obtinerea de posibilitati multiple din punct de vedere estetic.

Cu ce vine mai exact in plus un semineu pe colt? Beneficiile aduse sunt urmatoarele:

Sunt mai discrete

De foarte multe ori ne dorim ca semineul sa fie elementul central al camerei, insa unii prefera mai degraba ca prezenta lui sa fie una mai discreta. Cu un semineu pe colt, putem pune accentul central pe alte lucruri, cum ar fi masa sau canapeaua. Semineul ofera astfel aceeasi caldura si ambianta, insa nu atrage instantaneu atentia de la celelalte elemente functionale sau decorative.

Profitam la maximum de spatiu

Multi au preconceptia cum ca un semineu poate fi construit sau instalat doar intr-o incapere mare. Ei bine, pe langa faptulc a piata pune la dispozitie foarte multe seminee micute si moderne, putem daca vrem sa alegem un semineu de colt si sa profitam la maximum de acest spatiu adesea mort. Astfel, toti peretii raman liberi pentru adaugarea altor elemente iar noi obtinem aceleasi avantaje fara a fi nevoiti sa inlaturam mobila sau sa facem alte sacrificii de acest gen.

Ambianta oriunde

Semineele cu dispunere clasica sunt intr-adevar intalnite cel mai mult in camerele de zi, unde spatiul ceva mai mare si prezenta a mai putine elemente functionale intr-adevar permite acest lucru. In schimb, un semineu pe colt este perfect daca dorim caldura si ambianta in alte incaperi. Ne putem bucura de seminee atat in living room, cat si in dormitor, bucatarie sau de ce nu, chiar in baie.

Pe langa toate aceste avantaje ce tin de dispunerea pe colt a semineului, este bine sa ne reamintim celelalte beneficii pe care semineele in general le aduc:

  1. Caldura este eficienta, obtinuta rapid si poate completa sau inlocui un sistem standard de incalzire.
  2. Ambianta oferita este una speciala, promovandu-se o atmosfera calduroasa, familiala sau chiar romantica.
  3. Tranzactiile proprietatilor cu un semineu sunt mult mai avantajoase deoarece casele cu seminee sunt la cautare mai mare si se vand mai scump.

Sfaturi de amplasare eficienta a unui semineu pe colt

  • Din moment ce semineul pe colt nu este elementul central, aveti posibilitatea de a alege un alt astfel de element. Televizorul, masa, canapeaua pot fi astfel pozitionate in mijlocul camerei. Daca totusi reveniti la ideea de a face din semineu punctul de interes, puteti pur si simplu sa orientati mobilierul catre coltul unde acesta este amplasat;
  • Pentru un plus de ambianta, puteti pune doua scaune sau fotolii imediat langa semineu pe cei doi pereti perpendiculari sau fata in fata cu focarul;
  • Puteti amplasa rafturi sau electronice chiar deasupra semineului pentru a profita si mai mult de acest spatiu adesea nefolosit. Un set de carti sau chiar o plasma vor arata excelent deasupra unui semineu.

La cine sa apelam pentru un semineu pe colt potrivit?

Echipa Seminee Expert ofera posibilitate construirii unui semineu pe colt potrivit oricarei case, dar si a oricarui alt tip de semineu prezent pe piata.

Experienta indelungata si numarul de clienti satisfacuti pe deplin reprezinta garantia ca semineele instalate sau construite de Seminee Expert sunt perfecte si de incredere.

Pentru o discutie privind proiectul cel mai potrivit pentru dumneavoastra, echipa Seminee Expert va asteapta  aici  unde gasiti toate informatiile necesare de contact.

semineu-colt01

semineu-pe-colt02

semineu-pe-colt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *