0

Aveti nevoie urgenta de diverse scule si utilje? Iata solutia!

Nu este necesar ca de fiecare data cand aveti nevoie de scule si utilaje sa le si achizitionati, deoarece unele pot costa destul de mult iar daca le veti utiliza doar pentru o perioada foarte scurta, in acest caz investitia nu va fi rentabila.

O solutie extrem de buna este sa le inchiriati pentru perioada de timp in care aveti nevoie, asa ca nu trebuie sa va faceti nici o grija in plus legata atat de pretul de achizitie, ori despre depozitare sau intretinere. Inchirierea reprezinta o solutie adecvata pentru un buget limitat in special, fiind totodata si o solutie extrem de flexibila si accesibila.

Fie ca sunteti in cautarea unor scule si utilaje pentru constructii, gradinarit sau orice alte activitati, trebuie sa accesati pagina celor de la Sculedeinchiriat.ro.

Serviciul acestora de inchirieri va pune la dispozitie o gama foarte variata de scule electrice si diverse utilaje, toate de cea mai buna calitate fiind ajutorul perfect pentru a va putea duce la bun sfarsit planurile.

Daca sunteti in cautarea unor motosape de inchiriat, de pe Sculedeinchiriat.ro va veti putea inchiria o motosapa cu doar 130 de lei pe zi sau cu doar 200 de lei pe weekend si cu ajutorul acesteia cu siguranta veti termina treaba mult mai repede decat in cazul in care veti angaja cativa muncitori care trebuie platiti, au nevoie de mancare de apa si asa mai departe. Unde mai pui si faptul ca daca nu esti atent la acestia poate mai trag si chiului.

Cu ajutorul unei motosape inchiriate de la acestia, veti uita de toate grijile iar munca depusa va fi considerabil mult mai putina. Tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca utilajul are suficient combustibil, dupa care puteti sa treceti la treaba.

Pe langa motosapa, zeci de alte scule si utilaje sunt disponibile pe site-ul celor de la Sculedeinchiriat.ro, acestea fiind impartite in urmatoarele categorii:
 Amenajari interioare
 Aparate de sudura
 Curatenie
 Freza de zapada
 Gaurire si demolare
 Generatoare electrice
 Gradina
 Incalzire, racire, uscare
 Picnic si agrement
 Transport si depozitare
 Prelucrarea lemnului
 Utilaje pentru constructii
 Mecanisme pentru ridicat
 Instalatii electrice/sanitare
 Compactare terasament
 Detectoare si aparate masurat
 Schele si scari

Toatea aceaste sunt de cea mai buna calitate si pot fi inchiriate pe orice perioada de timp la preturi extrem de avantajoase.

Conditiile de inchiriere sunt destul de simple iar ca acte in cazul persoanelor juridice este nevoie de copie certificat de inmatriculare al societatii, semnat si stampilat conform cu originalul, copie buletin si delegatie sau imputernicire soferi sau angajati, iar in cazul persoanelor fizice este nevoie decat de buletin plus o copie a acestuia si factura de la utilitati dar cu conditia ca adresa de pe factura sa corespunda cu cea de pe buletin.

Ca si modalitati de plata, in cazul persoanelor juridice, aceasta se poate face in numerar la ridicare, cu cardul sau prin transfer bancar in avans. Este de mentionat faptul ca consumabilele nu sunt incluse in aceasta plata. Pentru persoanele fizice, plata se poate realiza atat la livrare in numerar, cat si cu cardul la ridicare.

Toate detaliile despre sculele si utilajele precum si servicii, conditii, modalitati de plata si asa mai departe, sunt disponibile pe site-ul Sculedeinchiriat.ro, unde veti gasi in plus si o galerie foto cu aparatura inchiriata. Fiecarui produs in parte ii este asociata o descriere corespunzatoare, detaliata si exacta, astfel incat sa puteti avea garantia ca ceea ce urmeaza sa inchiriati, va corespunde perfect nevoilor dumneavoastra.

Pentru orice intrebare sau nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia fie prin intermediul datelor de contact aflate bineineles in sectiunea “CONTACT” sau daca doriti puteti merge personal la unul dintre sediile celor de la Sculedeinchiriat.ro. Acestea sunt in numar de 6, sediul central fiind in Comuna Chiajan Str.Drumul Bacriului, Nr.30A, Sat Rosu. Alte 3 sedii sunt pozitionate in cele 3 magazine Leroy Merlin din Bucuresti, un altul fiind in Leroy Merlin Ploiesti iar ultimul avand locatia in Voluntari Nr.111.

Nimic nu este acum mai simplu, decat sa iti inchiriezi ceea ce ai nevoie pentru a-ti rezolva treburile, fara a mai avea nici un fel de grija, totul cu ajutorul celor de la Sculedeinchiriat.ro fie ca aveti nevoie pentru uzul casnic, fie pentru firma pentru a suplimenta defectarea unui utilaj.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *