0

CopyService – chemarea specialistilor

 

Compania CopyService efectueaza repararea profesionala a echipamentelor de copiat, a imprimantelor si a dispozitivelor multifunctionale la domiciliu, in orice companie, la institutii si in centrul nostru de service imprimante  hp Bucuresti si nu numai.

Daca este necesar, recomandam clientul inchirierea de copiatoare second hand, cu service copiatoare  HP, Xerox, Canon, Konica Minolta si multe altele,  reumplerea cartuselor, care este foarte populara, toner imprimante, culoare cyan etc. Pentru service copiatoare si alte echipamente de birou,  incheiem contracte, care garanteaza primirea de piese de schimb originale. Serviciile noastre sunt intotdeauna disponibile si fara pierdere de timp.

Repararea si intretinerea fotocopiatoarelor se efectueaza in conformitate cu o schema clar definita. Inginerii de service cu experienta solida, vor face diagnosticarea, vor identifica o defectiune si va vor repara copiatorul in centrul nostru din Bucuresti sau la biroul clientului, acasa, cu calitate, cu garantie si in cel mai scurt timp posibil. Disponibile intotdeauna sunt cartuselor originale  compatibile cu orice tip de dispozitiv.

copyservice_1

 Livrarea cartuselor la birou sau la domiciliu

Specialistul iti va livra cartusul, il va instala daca este necesar si te va sfatui cu privire la problemele care te intereseaza. Distribuirea cartuselor indiferent de modelele imprimantelor, copiatoarelor si dispozitivelor se face regulat si la cerere. Preturile sunt scazute, si, de asemenea, se ofera o garantie de calitate pentru toate cartusele.

Compania CopyService este specializata in diagnosticarea, intretinerea si repararea periodica a echipamentelor de birou, si de asemeni, ofera o gama larga de dispozitive de copiere si imprimare, second hand, spre inchiriere. O gama larga de servicii reprezinta o garantie a unei cooperari eficiente cu expertii nostri, a caror sarcina include:

copyservice_2

  • controlul, monitorizarea si diagnosticarea eficientei de lucru a dispozitivelor de tiparire;
  • suport cu intretinere de service a dispozitivelor multifunctionale, imprimante laser, copiatoare;
  • instalare prin conectarea echipamentelor de birou la mediul de retea;
  • gestionarea dispozitivelor cu instalare de software;
  • Repararea echipamentelor de birou cu inlocuirea pieselor necesare.

Folosirea echipamentului de birou este o conditie prealabila pentru o functionare optimizata si eficienta a companiilor si institutiilor. Aceste dispozitive includ diverse echipamente, inclusiv o imprimanta – un dispozitiv modern de imprimare care transporta informatii grafice sau textuale pe hartie in cantitati mici (de la cateva pana la cateva sute de pagini).

Majoritatea companiilor folosesc imprimante color in birou datorita versatilitatii. Acest echipament iti permite sa transferi diferite nuante la imprimare, mentinand o viteza de 20 – 30 ppm. Pentru a optimiza in mod eficient munca in birou, aceasta tehnica este necesara intr-un numar mare de unitati. In consecinta, inchirierea unei imprimante color este benefica pentru majoritatea companiilor.

Cum te ajuta CopyService

CopyService o companie care te va ajuta sa iti echipezi biroul cu echipamentul necesar fara a fi nevoie sa il cumperi. Colaborand cu noi, beneficiezi de serviciul “all inclusive” cu o gama larga de servicii, suport si suport cuprinzator, precum si posibilitatea de a alege orice echipament de birou pentru munca productiva a companiei tale.

Pentru oricine este interesat de inchirieri copiatoare  si imprimante, garantam:

  • Dispozitive la alegere. Expertii nostri iti vor prezenta o gama larga de modele competitive care satisfac orice solicitare tinta si specificul general al companiei.
  • Suport tehnic. Acesta include inlocuirea componentelor, suportul de performanta si repararea completa a dispozitivului.
  • Optimizarea parcului de dispozitive cu instalare completa a software-ului pentru buna functionare a acestuia.

 

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *