9

Blogmeet de #iasi @ Legend Pub

Cum aproape a trecut si anul 2014 si nu puteam trece cu vederea faptul ca trebuia o intalnire cu bloggerii ieseni, un blogmeet winter edition. Asa ca am reusit sa ne vedem cu mic cu mare mai ales ca cei de la Legend Pub ne-au invitat in noua lor locatie deschisa asta vara prin luna iunie pe strada Anastasie Panu nr. 31, mai exact la Hotel Moldova pe partea cu Palas Mall (sediul Eon), locatie ce odata cu venirea frigului a suferit cateva modificari foarte interesante, ceea ce il face foarte primitor atunci cand vine vorba de a merge la o cafea, o bere, un vin, o pizza dar disco mai ales in weekend.

Din pacate de la an la an ne cam rarim, unii nu se mai ocupa de blogging, altii nu vin pentru ca nu cunosc pe nimeni, iar altii considera ca sunt prea sus si nu-si gasesc locul printre noi. Imi amintesc cu placere cum acum ceva ani ne intalneam cu totii in diverse locatii si vorbeam diverse lucruri despre online, fiecare despre proiectul sau, sfaturi, probleme, realizari si asa mai departe.

_MDP1512

De data asta am fost cam putini, 12 la numar, dar ne-am distrat la un paharel de ceai, vin fiert, bere, shoturi si pizza, care chiar a fost foarte buna. Cel putin odata cu venirea shoturilor de Jagermeister, parca atmosfera s-a mai imbunatatit, mai ales la socializare.

Nu stiu daca a fost cu intentie sau nu, dar muzica anilor ’80 – ’90 gen: Jessica Jay – Casablanca, Gina G – Ti amo, Toni Braxton – Un-break my heart, Nana – Lonley, Fun Factory – I wanna be with you si multe altele, a fost potrivita pentru acest blogmeet, chiar ne-am amuzat teribil pe acest lucru, ceea ce ne-a facut sa ne simtim bine in Legend Pub.

_MDP1513

_MDP1521

_MDP1535

_MDP1562

_MDP1510

De poze s-au ocupat Macku si juniorul lui Titi, eu nu am reusit sa fac decat o singura poza cu iPhone-ul 6 Plus primit in teste de la QuickMobile, al carui review il puteti citi aici.

IMG_5172

De acum, draga blogosfera ieseana, ne vedem la anul, asa ca va urez inspiratie, trafic si noroc!

9 Comments

  1. Îmi pare rău că nu am ajuns să vă cunosc și eu pe toți. Sper că anul viitor vor mai fi ocazii și sper că mă veți primi și pe mine în ”familia” voastră. 😀

  2. Epox, fara rautate, ai transferat kilograme de la Butnaraski?:)). Tre’ musai sa il intreb pe Andrei despre dieta pe care o tine. Sau sa ne-o zica el aici:D

    P.S: Postare hetero, om insurat cu copil:))

  3. Mai ciudat suna sa intreb de la barbat la barbat ce dieta folosesti. De asta am pus p.s-ul :))))

    Hai boss ca doar nu ai 100 de kile. Abia atunci nu te vei mai simti deloc bine in pielea ta. Cand vei avea probleme cu legatul sireturilor :). Trait pe propria piele. Cea in care nu ma simteam bine 😀 Dar nu cred ca se va ajunge pana acolo la tine.

    Sarbatori fericite si poa’ ne auzim pe la un HaiLaFotbal :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *