2

Blogmeet Kooperativa 2.0 Iasi. Dubla 1

Saptamana trecuta ne-am intalnit pentru a discuta de faptul ca se deschide Kooperativa 2.0 pentru bloggerii ieseni si astazi am tras prima dubla! Cu mic si mare, Andreea Ignat a facut o lista cu cei care scriu si sunt din Iasi, dupa multe cautari a ajuns la o mana de oameni faini cu care ne-am burgarit la Cinema Bistro, un local simpatic foc si calduros cu mancare buna, situat in strada Lapusneanu. Apropo de asta, acum ceva vreme le-am testat si lor burgerii despre care am scris aici si aici in topul burgerilor din Iasi.

Dupa atatia ani, cred ca este o premiera ca la un blogmeet sa aduci bloggeri din toate categoriile inclusiv fashion, acolo unde pretentiile sunt mai ridicate ca sa zic asa, dar uite ca ne-am adunat aproape 30 de oameni intr-un singur loc si am reusit sa punem bazele unei comunitati in Iasi si speram ca de aceasta data, online-ul sa nu dispara de pe harta tarii precum s-a mai intamplat acum ceva timp in urma.

Dupa discutii diverse, prezentare de proiecte si planuri, sugestii si impresii, am reusit sa ne prezentam si sa vorbim deschis despre proiectele fiecaruia si planurile de viitor si ca treaba sa fie buna, deja Andreea ne-a spus despre urmatoarea noastra intalnire de Kooperativa.

Eu unul sper sa reusim sa educam oamenii de afaceri din zona Iasului si sa ii facem sa inteleaga ca blogurile sunt viitorul si ca promovarea produselor sau serviciilor lor au o eficienta sporita pentru ca acesti oameni pun suflet in ceea ce scriu si reusesc sa imparta informatiile mult mai simplu si cu mai mult efect decat prin alte canale. Tocmai din acest motiv, ne-am gandit ca in viitorul apropiat sa realizam primul workshop despre blogging si cum sa facem ca ceea ce publicam sa fie mai eficient.

www.paulpadurariu.ro © 2016 Paul Padurariu

Tot ce sper este ca aceasta comunitate sa creasca atat ca numar cat si calitate in ceea ce publica, fotografiaza si asa mai departe. Desi suntem cu totii diferiti ca oameni, caractere si principii, dincolo de calitatile fiecaruia, putem reusi sa promovam orasul si valorile acestuia prin ceea ce publicam, fie ca este vorba de fashion, gastronomie, tehnologie, turism, sport sau unicorni.

Au fost prezenti la Kooperativa 2.0 Dubla 1, urmatorii: Daniela Macsim, Ema Pohrib, Oana Blaga, Ciprian Ionuț Vacariu, Andreea Ignat, Dragoş Bârgăoanu, Bianca Roxana Ionel, Alexandra BohanAlexandra Ignat, Mariana Dorosenco, Durbaca Ionuț Lucian, Dana Burlacu Visternicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei, Robert Ciobotaru, Diana Cătănoaia, Isabela Nițică, Andreea Crețu, Ramona-Elena Cervenciuc, Bogdan Beșliu, Constantin Ciobanu, Vali Popa, Andreea Chirilă, Elena Pădurariu, Etienne Ignat.

Foto

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *