0

BMW Seria 7 – Primele imagini cu noua generatie

In prima zi a anului 2015, BMW pregateste noua generatie de Seria 7 si deja, cateva imagini au fost scapate pe internet, iar discutiile fanilor privind noul aspect au inceput. Partea frontala foloseste designul conceptului Vision Luxury prezentat de catre constructorul bavarez anul trecut, spatele pare a fi imprumutat de la BMW Seria 6 Coupe, unde stopurile sunt taiate de catre o dunga cromata, farurile vin cu un design schimbat dar si cu tehnologia Laserlight.

Despre motorizarile noului BMW Seria 7, constructorul german promite putere mai mare si consum de carburant mai redus cat si o emisie de noxe mai scazuta.

g11-7-series-2

Daca mi-as permite masina asta cu siguranta as alege totusi ultima generatie de Audi A8, arat mult mai interesant din punctul meu de vedere, plus ca Audi a anuntat ca va investi 24 de miliarde de euro pentru urmatorii cinci ani pe noi modele, tehnologii si motoare pe benzina mai performante. Se stie faptul ca batalia in piata auto pe cele mai vandute segmente se tine intre BMW si Audi, restul constructorilor nu reusesc sa intre in aceasta batalie, lor nu le ramane decat sa o dea in jocuri cu masini 3D doar..

g11-7-series-3

g11-7-series-4

g11-7-series-5

g11-7-series-6

Sursa foto

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *