2

Noul BMW Seria 7 a fost lansat

Uau! Este senzationala masina, pentru cei care isi permit si se afla intr-o continua miscare, noul BMW Seria 7 este varianta cea mai buna pentru acest moment, masina este fantastica. Dintre noutati se numara ecranul tactil pentru sistemul de infotainment iDrive de ultima generatie precum si controlul functiilor prin gesturi ale mainii, aceasta putand fi folosita pentru a controla volumul sistemului audio sau pentru a schimba postul de radio sau a respinge un apel telefonic.

Head-Up Display (HUD) care proiecteaza informatii direct pe parbriz functioneaza acum pe o suprafata cu pana la 75% mai mare decat inainte. Multe din butoanele de pe sistemul de climatizare au fost mutate pe ecranul tactil integrat in unitatea de comanda de pe consola centrala.

Persoanele ce stau pe bancheta din spate a masinii au la dispozitie o tableta incorporata in cotiera care poate fi scoasa si folosita in maini, cu aceasta se pot controla setarile scaunelor, iluminatul ambiental, setari pentru climatizare cu patru zone de actiune, inchiderea sau deschiderea perdelelor de soare si multe altele. Alta chestie misto este faptul ca ocupantii locurilor din spate sunt rasfatati si cu un sistem de fitness numit BMW Vitality. Ceea ce e super interesant este noul sistem Traffic jam Assist ce poate prelua controlul asupra masinii in cazul unui ambuteiaj pe autostrada.

noul-bmw-seria7-oficial-34

Acum am ajuns la una din cele mai faine chestii si anume faptul ca BMW Seria 7 cheia cu touchscreen color prin care soferul poate parca fara sa fie la volan, iti arata distanta la care iti este masina, control asupra climatizarii, incarcarea prin wi-fi a telecomenzii. Noile faruri ale lui Seria 7. Standard cu iluminare Full LED si optional cu Laser iar intalnirea dintre aripa si bara aminteste de actualul BMW M6.

Lista de motorizari include doua unitati pe benzina, un diesel si un plug-in hybrid benzina-electric. BMW 740i e pus in miscare de un motor de 3.0 litri pe benzina care dezvolta 326CP si 450Nm, 750i are un V8 pe benzina de 4.4 litri ce produce 450CP si 650 Nm, iar singurul diesel este un 730d cu un motor de 3.0 litri de 265CP si 620 Nm si ce emite doar 119g/km de CO2, ceea ce il face foarte prietenos cu mediul inconjurator, pe cand 740e combina un motor pe benzina de 2.0 litri cu un motor electric pentru a ajunge la o putere maxima combinata de 326CP, in cazul acestei variante, consumul mediu este de 2.1 litri/100km, iar autonomia in modul 100% electric este de 40 km.

Preturile pentru Romania nu au fost anuntate inca, dar noul BMW Seria 7 va putea fi comandat incepand cu finalul anului 2015.

361409l

394238l

567454l

2 Comments

  1. Navigand pe netul romanesc iata ca am nimerit pe saitul dvs..
    Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut surprins de calitatea
    articolelor de pe aceasta pagina si va doresc cat mai
    mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *