0

Bucatarii personalizate pentru orice spatiu

Kuechentreff este magazinul tau, daca iti doresti bucatarii la comanda, create exact in functie de necesitatile tale si conform spatiului de care dispui. Adesea, achizitia unei bucatarii noi te poate pune in situatia de a alege un produs incompatibil cu dimensiunile camerei in care aceasta va fi amplasata.

Bucatariile standard nu mai sunt indicate, mai ales ca, in ultimii ani, dezvoltatorii imobiliari si firmele de constructii realizeaza spatii pentru bucatarie cat mai diversificate. De aceea, cel mai indicat este sa faci mobilier bucatarie pe comanda. Magazinul Kuechentreff iti poate oferi mai mult decat o simpla bucatarie pentru casa ta. Tot ce este realizat de echipa din Germania, este de cea mai buna calitate, in pas cu ultimele trenduri si cerinte, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al asamblajului si dotarilor. Site-ul iti ofera bucatarii de lux adaptabile in functie de dimensiunile si formele dorite, astfel incat sa se adapteze saptiului din casa ta. In plus, tu alegi culorile si materialele folosite, precum si numarul de corpuri si felul in care sunt amplasate acestea.

Daca nu ai idee, nu trebuie decat sa dai toate detaliile echipe de la Kuechentreff si acestia te vor ajuta si sfatui. Insa, poti chiar tu sa iti proiectezi bucataria de vis. Cum? Datorita configuratorului prezent pe site. Acesta este un configurator tridimensional, care te lasa sa alegi forma incaperii, modul in care sunt amplasate ferestrele si usile, ori alte componente (calorifere, electrocasnice etc.), ca apoi sa pozitionezi, dupa bunul plac, corpurile de mobilier pe care le doresti. Poti proiecta atat forma, cat si dimensiunile fiecarui corp in parte. In final, vei avea o imagine despre cum ar trebui sa arate proiectul tau.

Chiar daca te pricepi sau nu, echipa te va sustine pana la capat, pentru ca doar asa isi pot multumii clientii cu produse de calitate. Niciun detaliu nu va trece neobservat , iar bucataria care iti va fi inmanata se va potrivi intocmai spatiului tau. Mobila va avea, indiferent de stilul ales, un aspect frumos, ingrijit si cu finisaje de lux. Se poate realiza orice, de la bucatarii clasice, pana la cele moderne. De asemenea, poti alege bucatarii in nuantele naturale ale lemnului, dar si bucatarii lucioase, in culori extravagante precum rosu, verde, mov sau portocaliu.

Te asteptam pe site-ul Kuechentreff.ro pentru mai multe detalii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *