1

Sezonul 3 din “House of Cards” disponibil integral pe Voyo

Mult asteptatul sezon 3 al serialului “House of Cards” este acum disponibil in totalitate pe Voyo.ro. Tot ce trebuie sa faceti acum este sa va faceti un abonament care costa 2.16 Euro + TVA pe luna, aplicatia loor poate fi folosita de pe acelasi abonament pe mai multe deviceuri precum iPhone, iPad, Android si Smart TV.

Multa politica, jocuri murdare, fuga disperata dupa putere si din ce in ce mai putina umanitate, cam la asta se rezuma acest sezon. Oricum.. filmul a prins bine si sigur va prinde foarte bine mai ales jocurile de putere politica si din tara noastra, in plina acensiune a DNA-ului asupra oamenilor de afaceri si politicienilor romani, cu siguranta serialul va prinde de minune.

B_cSSO8UgAA-Jzd

Puteti sa va faceti abonament platind prin SMS, PayPal, RCS-RDS, UPC sau cu cardul. Daca te-ai abonat prin sms, poti oricand sa renunti la cele 7 zile gratuite sau la abonament prin trimiterea unui SMS cu mesajul “stop voyo” la numarul 7434 (pentru reteaua Vodafone), 1223 (pentru reteaua Orange) sau 7588 (pentru reteaua Telekom Romania Mobile), pentru abonamentul lunar, respectiv “stop voyo3” la 7545 (pentru reteaua Vodafone), 7588 (pentru reteaua Orange) si 7588 (pentru reteaua Telekom Romania Mobile), pentru abonamentul cu taxare la 3 luni. Tarif mesaje: 0,0620 Euro, TVA inclus, pentru fiecare SMS trimis.

Vizionare placuta !

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *