0

Cabinete de stomatologie

In articolul de azi vom vorbi despre sanatate, mai exact despre sanatatea dintilor nostri, despre cum ar trebui sa ne ingrijim dantura, sa fim mai responsabili atunci cand vine vorba despre sanatatea noastra din orice punct de vedere.

Vom vorbi insa astazi despre dantura, despre cat de importanta este acesta pentru noi si de cat de frecvent ar trebui sa pasim intr-un cabinet de stomatologie

Frica de medicul dentist ar fi trebuit sa dispara demult, sa nu ne mai gandim la acest lucru, iar din punctul meu de vedere ar trebui facute cat mai multe campanii care sa indrume publicul catre medicul dentist.

Este important si este de preferat sa avem un medic dentist cu care sa lucram intotdeauna atunci cand avem sau nu probleme cu dintii, deoarece un istoric al pacientului ajuta foarte mult la sanatatea dentara a noastra.

Eu am gasit un astfel de cabinet in urma cu ceva timp, nu foarte indelungat, insa suficient demult ca sa ma obisnuiesc cu cei care ofera servicii aici dar si sa imi fac o parere extrem de buna.

Am mers pentru un simplu detartraj,   si am fost efectiv parca fermecata.

Tot personalul este foarte primitor, te primesc intotdeauna cu inima deschisa, sunt foarte familiari, dezvoltand o frumoasa relatie de prietenie intre medic si pacient, dar si intre ceilalti angajati.

Cris Smile ofera servicii cat mai detaliate, incepand de la lucrari mici, trateaza absolut orice problema dentara, ofera si servicii de infrumusetare a dintilor, precum montarea unei bijuterii pe dinte, sau a unui aparat dentar care are rolul de a corecta si infrumuseta o dantura mai putin perfecta.

Asadar va recomand cu mare drag sa treceti pragul acestui cabinet de stomatologie, cabinet ce o sa va incante pe loc si al carui pacient veti ramane pe viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *