0

Cum iti poti muta afacerile in Israel

Daca ti se pare ca segmentul in care iti desfasori activitatea pe piata din Romania este suprasaturat, muta-ti afacerea in Israel, fiindca exista acolo cel mai tare avocat firme Israel de nationalitate romana, care vorbeste romanesti, simte romaneste, dar cunoaste legislatia statului care l-a adoptat de parca s-ar fi nascut acolo.
Ai curaj si te poti intoarce dupa ce ai facut rost de bani pe care nu ii pot cheltui nici nepotii tai, chiar daca nu vor mai face nimic, ci se vor ocupa de cheltuirea lor!
Sa zicem ca in tara ai ferme mixte si magazine alimentare! Investitiile din ferme se amortizeaza si iti ramane un venit mic din care sa traiesti, fiindca au aparut multe alte magazine cu produse traditionale care iti fac concurenta in orasele mari din tara!

Nu inchide fermele, ci lasa pe cineva de incredere sa se ocupe in continuare de ele si muta numai magazinele de desfacere a carnatilor, branzei, untului si branzei de burduf, dar si a dulceturilor de capsuni, caise, afine, mure, fragi, cirese amare si nuci verzi, considerate delicatese, in orasele importante din Israel!

pic1-5

Sunt multi romani plecati din tara dornici sa guste aceste bunatati facute candva de bunica. Ei sunt nostalgici dupa salata de ghebe la otet si dulceata de gutui cu miez de nuca.

Poti lua legatura din Romania cu avocatul Samy Ilie care sa te ajute sa gasesti sedii pentru magazine, sa iti inscrii firmele acolo, sa achiti toate impozitele si sa demarezi afacerea.

Bun cunoscator al legilor, Samy Ilie vorbeste perfect romana, engleza si ebraica, deci se va intelege si cu tine, dar si cu autoritatile.
El va media pentru tine tranzactiile si te va ajuta sa cumperi toate imobilele de care ai nevoie la un pret excelent. Timp de peste 30 de ani a detinut functii importante raspunzand de securitatea a milioane de oameni si avand in subordine echipe de procurori.

In prezent rezolva si cazuri penale si procese civile, dar si problemele imigrantilor. Datorita lui peste 100 de oameni au obtinut viza de sedere si permis de munca in Israel. A oferit consultanta pentru peste 1500 de firme, iar detinatorii acestora nu au avut probleme cu legea fiindca au tinut permanent legatura cu Samy Ilie.
Activitatea sa bogata si incununata de succes se datoreaza:

-cunoasterii legii si pregatirii avocatului Samy Ilie
-onestitatii sale si perseverentei cu care se dedica fiecarui client si problemelor sale. La nevoie aduna probe, pregateste apararea minutios, nu merge niciodata pe improvizatie
-puterii de munca iesite din comun
-respectului de care se bucura in fata instantelor si institutiilor statului.

Samy Ilie are un portofoliu bogat, dar ceea ce este mai important, conationalii si israelienii il iubesc si pentru calitatile sale morale: generozitate, onestitate, harnicie. Israelul este o piata foarte generoasa pentru romani fiindca gandul la mancarurile romanesti il insoteste pe roman oriunde.

Lasa fermele in Romania si muta-ti magazinele in Israel, fiindca Samy Ilie te ajuta sa iti desfasori activitatea legal si sa faci cele mai bune plasamente financiare!
Sunt multumita ca am putut sa va dau acesta informatie pretioasa si va recomand sa apelati cu incredere la Samy Ilie in situatii fericite, dar si dificile!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *