0

Ce mobilier gasim prin magazinele de specialitate

Zilele acestea am tot mers prin oras cu un prieten ce si-a facut un credit pentru apartament si urmeaza sa se mute in el.

Am mers cu el pentru a se uita dupa diverse obiecte de mobilier. Incepand de la pat, mobila de bucatarie si cateva electrocasnice pentru ca in momentul de fata doar de atat are bani.

Ma uitam si eu la paturi si canapele, sunt unele paturi care ma surprind de cat de scumpe sunt si de cat de putin ofera. Adica e un cadru din lemn si cu o bucata tapitata. Unele paturi nu au nici un fel de design sa spui ca vezi doamne sunt ceva special dar totusi preturile sunt destul de ridicate.

Nu mai zic la capanpele, multe au la fel, un design simplist, nimic deosebit, captuseala si tapitare. Cand vorbim despre canapele din piele acolo se schimba un pic treaba pentru ca e vorba de materiale scumpe, tratamente pentru ca acestea sa nu se uzeze rapid si asa mai departe. La coltarele sunt practic sunt cele mai mari piese de mobilier din categoria canapelelor sau a fotoliilor si din acest motiv din nou, inteleg preturile.

Avantajele pe care le oferă un coltar din piele, este ca are o durabilitate mai mare în timp, daca luam in calcul si o intretinere adecvata, si se poate curata mult mai usor decat cele din stofa. Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita.

Mi-a fost greu sa vad paturi frumoase, parca toate sunt facute pentru printi si printese si ceea ce ma uimeste este ca parca nu as dormi intr-un pat de print timp de minim 10 ani. Printul mai imbatraneste, intelegeti ce vreau sa spun.

Mobila este destul de scumpa, alea de pe vremuri facute din lemn masiv le inteleg, dar astea moderne care sunt din tot felul de materiale si nici nu sunt foarte mari chiar nu reusesc sa le inteleg. Plus ca de multe ori o saltea buna te costa cat un pat intreg.

Cred ca undeva ceva nu este ok si probabil cresterea asta din sectorul imobiliar ii face pe oameni sa nu aiba incotro atunci cand isi cumpara anumite chestii pentru casa.

Voi de unde va faceti cumparaturile cand vine vorba de mobilier?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *