0

Ce poate fi mai frumos decat un masaj?

Ce poate fi mai frumos decat un masaj? Aproape nimic va zic eu, uneori lumea confunda masajul in general cu trosnirea oaselor si e un pic gresit, la fel unii confunda un pic si toata traeba asta cu masajul erotic, multi se gandesc ca ar fi altceva decat ceea ce este. In cultura orientala masajul erotic era pentru a-ti descoperi anumite parti ale corpului care sa te excite si din acest motiv se mergea si in cuplu la masaj erotic pentru a vedea ce zone sunt mai sensibile la partenerul tau.

Sunt o multime de tehnici de masaj care sa te elibereze de viata cotidiana si sa te faca sa te regasesti si sa realizezi o altfel de conexiune intre trupul tau si sufletul tau, asa a pornit masajul care acum se numeste erotic, redescoperirea spiritualitatii proprii. Intre timp s-a ajuns un pic la altceva, nu ca ar fi un lucrur rau. Multe cupluri merg la masaj nu pentru indreptarea spatelui ci pentru a vedea care sunt zonele sensibile ce iti excita paartenerul, sa te cunosti pe tine si pe omul din viata ta, astfel vei ajunge sa nu te plictisesti niciodatade tine sau de partenerul tau de viata.

In Iasi sunt putine astfel de centre de masaj, dar daca o sa cautati un pic pe Google masaj Bucuresti, o sa ramaneti extrem de surprinsi de cat de multe sunt. Oamenii tind sa inteleaga gresit toata treaba asta cu masajul erotic, nu spun ca nu exista si astfel de afaceri dar eu ma refer doar la ideea de baza a masajului, a ceea ce cred eu si cum a pornit inca din antichitate toata treaba asta cu masajul. E foarte important sa te redescoperi, sa intelegi ceea ce corpul tau iti transmite si cum stii sa percepi aceste semne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *