1

Masajul oriental erotic – tehnici de obtinere si prelungire a placerii

Eliberarea de tensiuni si regasirea echilibrului energetic, aceasta este solutia unei vieti implinite. Cele mai multe dintre frustrarile zilnice vin din esecurile pe care le avem pe plan sentimental si sexual. Mai mult, neimplinirile vin din incapacitatea de a ne exprima total in intimitate, de a primi si de a oferi placere fara limite, de a considera nudidatea o stare perfect normala, care trebuie sa fie explorata, cunoscuta prin atingere si prin stimulare. Limitele pe care ni le impunem singuri in amplificarea senzatiilor din intimitate ne opresc din trairea unei vieti sexuale complete.

Practicile orientale care privesc sexualitatea ne arata ca, schimbandu-ne atitudinea fata de exprimarea in intimitate, putem imbunatati considerabil calitatea actelor sexuale.

Inainte ca noi sa le consideram un subiect tabu si sa le punem limite, atingerile erotice prin masaj au fost considerate de catre orientali esentiale in restabilirea echilibrului energetic, in tratarea blocajelor la nivel psihic sau sexual, in experimentarea starilor unice de relaxare si placere. Intorcandu-ne in trecut si invatand de la cei care au transformat masajul erotic in arta a senzualitatii descoperim ca exista tehnici binecunoscute care lucreaza cu energia erotica si o transforma dintr-un impuls sexual intr-o stare psihica de satisfactie totala.

Pentru a realiza un masaj oriental erotic, indiferent daca vorbim de masajul tantric, masajul taoist sau o altfel de stimulare a corpului prin atingeri, trebuie sa constientizam obiectivul final. Spre deosebire de actul sexual, masajul erotic nu isi propune o finalizare clasica, ci atingerea unei placeri prelungite. Experimentat in cuplu, masajul erotic este urmat, in cele mai multe cazuri, de un act sexual cu durata prelungita, cu senzatii de placere mai puternice si cu o implinire mult mai mare decat in mod obisnuit. Intr-un salon de masaj erotic, insa, atingerile nu au ca scop initierea unui act sexual. Maestrii maseori profesionisti care stapanesc comunicarea prin gesturi, prin miscari efectuate cu diferite intensitati urmaresc eliberarea energiilor negative si mentinerea starii de fericire un timp cat mai indelungat.

Cum se poate atinge placerea totala prin masaj erotic? Masajul oriental erotic este o arta care se bazeaza pe maiestria atingerilor, pe capacitatea de a simti ceea ce ii aduce placere partenerului, un mod inedit de cunoastere intima a trupului. Miscarile trebuie sa fie fine, senzuale, sa cuprinda intreg corpul, din crestetul capului pana in varful degetelor de la picioare. Zonele considerate erogene beneficiaza de miscari mai intense alternate cu mangaieri senzuale. Printre miscarile care dau rezulate in masajul erotic se afla si apasarea sau presopunctura, o tehnica a masajul traditional chinezesc, care poate face minuni in zonele sensibile.

Dincolo de miscari, de acea comunicare la nivelul trupurilor, de placere, rezultatele masajului oriental erotic sunt influentate de atitudine. Puterea de deconectare de la cotidian, dar si gandirea deschisa cu privire la nuditate si sex duc garantat la rafinarea senzatiilor, la transformarea sesiunilor de masaj in clipe de pasiune fierbinte.

Masajul oriental erotic, practicat in saloane sau in intimitatea cuplului, este o forma suprema de manifestare a erotismului si se adreseaza doar celor dornici de a cunoaste stari de placere pura.

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *