0

Cea mai buna lenjerie pentru patul meu drag

Ma-ntreb daca in afara oamenilor foarte bolnavi, condamnati sa stea tot timpul in pat exista cineva caruia sa nu-i placa sa leneveasca in pat si sa nu-si iubeasca acesta piesa de mobilier.
Cand merg mult pe jos sau calatoria pare interminabila ma gandesc la el, cel care nu ma triseaza niciodata si ma primeste cu bratele deschise. Il vad cu ochii mintii si mi se pare ca pot sa il mangai delicat cu degetele, apoi sa ma intind pe el, durerile de oase sa dispara intr-o clipa, sa inchid ochii, sa dorm si sa plutesc in lumea viselor.
Ma despart greu de patul meu in diminetile de iarna, cand trebuie sa ma duc la serviciu si aud Crivatul suierand amenintator prin crengile nucilor batrani si ravasind padurile. Stiu atunci ca din lenjerii de patul meu calde si matasoase va trebui sa ies si sa infrunt gerul. Imi vor ingheta picioarele si mi se vor lipi narile, de aceea il voi iubi mai mult, tot mai mult.

mf-109-1000x1000_0
Dar cand rafale de ploaie cad pe acoperis de parca ingerii ar arunca galeti pline pe pamant iti vine sa te ridici din patul uscat si confortabil? Lenjeria este frumoasa, salteaua moale, husa pentru saltea bine aleasa ca patul sa fie mentinut curat, cuvertura si ea pufoasa, pilota si pernele din puf de gasca, nu alta! Sunt la fel de pufoase ca zapada, dar spre deosebire de acesta sunt calde, nu reci.
Nu este racoarea aceea pe care ti-o doresti in mijlocul verii, ci este gerul care te doare, care iti face ochii sa lacrimeze si oasele sa trazneasca, incat ai impresia ca sunt din gheata si se sparg.
Imi divinizez patul fiindca este un pat bine echipat, cu produse de calitate comandate din magazinul online Patulmeu.ro. Daca ar fi gol si salteaua ar fi patata, ingalbenita, mi-ar veni greu sa dorm pe el.
Magazinul pentru paturi confortabile are grija de sanatatea tuturor romanilor oferindu-le:
-lenjerii placute la vedere, din materiale naturale 100% care au un efect calmant asupra psihicului si fizicului incercat de stres si efort. Dupa o zi de munca nu este cazul sa te mai expui si la agresiunile lenjeriei. Acestea nu intra la apa, nu se decoloreaza si nu se gauresc, ramai un timp indelungat la fel de frumoase ca la cumparare.
-husa pentru saltea. Sa presupunem prin absurd ca se da cearsaful la o parte de pe pat, salteauau ramane imaculata fiindca este protejata.
-perne antialergice. Pe site-ul magazinului amintit nu se gasesc perne de calitate indoielnica. Toate sunt moi si matasoase si nu produc alergii.
-cuverturi frumoase care sa acopere lenjeria si sa ofere un aspect de invidiat patului. Am vazut si cuverturi cu doua fete in magazin de o neasemuita frumusete si care pot fi purtate pe ambele fete sa schimbam aspectul camerei.
-pilote calduroase, usoare si moi. Unele sunt pentru patru anotimpuri, deoarece sunt compuse din piese detasabile si se fac mai subtiri sau mai groase in functie de anotimp.
Intre mine si patul meu este o relatie frumoasa bazata pe incredere si se perfectioneaza in fiecare zi datorita produselor din magazinul amintit mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *