0

Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga Book YB1-X91L – alegerea noastra

Laptopurile 2 in 1 au fost foarte la moda in ultimii ani. Cei care nu se pot hotari asa usor daca sa cumpere laptop sau tableta, aleg in cele din urma un produs 2 in 1, ce indeplineste pe rand rol de laptop, respectiv de tableta. Am ales sa oferim medalia de cel mai bun laptop 2 in 1 modelului Yoga Book YB1-X91L de la Lenovo.

Chiar daca printre alti producatori se numara HP, Dell, Acer, Asus cei de la Lenovo par sa aiba o afinitate pentru aceste tablet-pc-uri pentru ca gasim brandului lor destul de activ in categoria laptopuri 2 in 1.

De ce este cel mai bun laptop 2 in 1?

Pe scurt:

– Arata fantastic (din orice pozitie)
– Este extrem de subtire si foarte usor
– Are ecran de 10.1″ Full HD
– Vine echipat cu sistem de operare Windows 10 Pro
– Are tastatura Halo
– Real Pen inclus pentru desene profesioniste
– Autonomie pana la 15 ore.

Pe larg

Sunt o multime de puncte forte care fac ca Lenovo Yoga Book YB1-X91L sa merite titlul de cel mai bun laptop 2 in 1. Unul din cele mai vizibile consta in dimensiunile extrem de compacte. Abunda in eleganta, fiind cel mai suplu si cel mai usor dispozitiv de aceasta talie din intreaga lume. Are doar 690 g iar grosimea nu depaseste 4.05 mm. Ce inseamna acest lucru pentru tine? Versatilitate si plus de distractie. Poti lua acest laptop cu tine oriune, strecurandu-l usor intr-o geanta. Nu cari, nu te strezesi cu bagaje speciale. Pur si simplu iti da libertatea de care ai nevoie. Iar acest lucru este subliniat de autonomia foarte buna a bateriei. Yoga Book este proiectat sa tina pana la 15 ore, ceea ce este mai mult decat o zi normala de lucru.

Designul de top si rafinamentul sunt date si de constructia carcasei pentru care inginerii de la Lenovo au preferat aliaj de super calitate. Balamalele sunt asemenea unei bratari de ceas, foarte placuta ochiului, dar in acelasi timp destul de rezistenta la uzura. Poti alege din patru pozitii diferite de utilizare.

Tastatura Halo reprezinta un plus imens. Ea este indicata pe Create Pad ori de cate ori ai nevoie de ea si dispare automat cand nu-ti mai este utila. Lenovo a pus accent deosebit pe constructia tastaturii astfel incat aceasta sa respecte cele mai riguroase cerinte tehnologie actuale. Este gandita pentru generatia tactila si amplu optimizata ca si soft. Este foarte usor si intuitiv de utilizat.

Stylusul inclus in pachet este perfect pentru desene sau redactare. Dotat cu peste 2000 de niveluri de sensibilitate tactila, stylusul poate sa repereze detalii minuscule la nivel de linie. Cu ajutorul stylusului puteti scrie si desene pe Create Pad, puteti accesa cartusele ink, Book Pad pentru versiunile digitala – reala a proiectelor derulate. Totul fara stresul de a reincarca vreodata Pen-ul.

Datorita avantajelor numeroase si usurintei in utilizare pentru schite, proiecte, notite etc, Lenovo Yoga este ideal pentru studentii eficienti. Practic de acum poti avea la tine o agenda digitala extrem de actuala, minutioasa si foarte interactiva.

Daca desenul se numara printre pasiunile dumneavoastra, pregatiti-va de noi experiente fantastice pentru Yoga Book conduce aceasta arta la un alt nivel. Orice ilustrator si-ar dori sa aiba in mana o astfel de bijuterie. Rezultatele sunt mai atractive atunci cand folosesti instrumentul potrivit, iar Yoga Book poate deveni rapid un tool indispensabil oricarui pasionat de ilustratii si grafica digitala. Precizia si confortul fac casa buna cu creativitatea.

Concluzie

Toate datele mentioate mai sus demonstreaza ca Lenovo Yoga Book YB1-X91L este cel mai bun laptop 2 in 1. Prezentandu-se finalmente cu Procesor Intel Atom X5-Z8550 quad core, cu display de 10.1 inch Full HD touchscreen si rezolutie 1920 x 1080, 4 GB LPDDR3 si stocare 64 GB eMMC, Yoga Book YB1-X91L ramane cu siguranta una din cele mai semnificative achizitii pe care le puteti face in sensul imbunatatirii calitatii vietii si proiectelor dumneavoastra.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *