0

Cel mai bun magazin cu haine

Din ceva timp, am renuntat la foarte multe magazine de unde imi cumparam haine, in favoarea unui singur magazin online. Este vorba despre magazinul online Gootoc.com, de unde imi cumpar cele mai tari haine de firma.

Acesta detine foarte multe articole de imbracaminte precum: adidasi nike, veste, caciuli si geci.

Ca in fiecare an, am decis sa schimb geaca, deoarece pe cea veche am purtat-o pana cand s-a desirat in zona manecilor.

De aceea, am apelat la magazinul Gootoc.com pentru a face o alegere mai buna de aceasta data.

uiyuiyu

De data ceasta voiam sa cumpar o geaca Adidas pentru a mai schimba brand-urile ( mai aveam o geaca Nike si alte produse de la acest brand), dar si pentru faptul ca treningul pe care l-am primit de ziua mea este tot de la aceeasi firma.

Am intrat pe categoria de geci de pe site-ul lor si acolo am gasit o gama vasta de produse. Dupa multe negocieri cu mine insumi, am ales modelul de geaca Adidas Forest Green, la care am primit cadou o caciula Adidas si o pereche de manusi. Am fost foarte incantat de oferta pe care magazinul mi-a oferti-o, dar mai ales de pretul fara concurenta pentru geaca Adidas Forest Green. Fiind deja familiarizat cu magaiznul si modul lor de a trimite produsele, am plasat comanda si am asteptat cam o saptamana pana cand sa le primesc.

Totul a decurs fara nicio problema, iar la patru zile dupa ce am dat comanda am fost anuntat de curier ca voi primi pachetul. Nu am avut niciun dubiu in legatura cu dimenisunile gecii, deoarece magazinul Gootoc.com listeaza un tabel cu marimi pentru a facilita achizitionarea produselor.

Geaca Adidas Forest Green arata chiar mai bine decat in poze, iar materialul este unul foarte bun caltiativ. Desi pare firava, aceasta are cusaturi foarte bine realizate, iar materialul este gros pentru a preveni ca frigul si umezeala sa se infiltreze in material.

Recomand, cu incredere, magaiznul de haine Gootoc.ro, pentru a  descoperi cele mai bune oferte pentru articole vestimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *