0

Camioane care sa coste mai putin si sa consume mai putin

Orice transportator stie sa aleaga eficient camioanele cu care sa ofere servicii solicitantilor. Iata lista de criterii menita sa selecteze produsele optime:

-cost relativ scazut al masinilor. Este de preferat sa se aleaga camioane second-hand ca pretul lor sa se amortizeze foarte repede.

-la costul scazut al masinilor sa se adauge consumul redus de combustibil. Asa sunt camioane DAF disponibile si pe piata din Romania. Cu ele se realizeaza o economie de 7-10 % la motorina si evident ca si costurile transporturilor pe kilometrii sunt mai mici. Acest aspect genereaza succesul in afaceri fiindca tarifele percepute clientilor vor si mai mici. Aceste camioane cantaresc cu aproape 100 de kilograme mai putin si se manevreaza usor, iar alerta bateriei descarcate este deosebit de utila conducatorului auto.

poze_camioane_daf__25_20091028_1390385442

-sa fie elegante, confortabile si rezistente, asa cum sunt camioane Iveco Le vedem din ce in des circuland pe strazile noastre din Romania fiindca fac fata starii deplorabile a infrastructurii nationale. Si ele au consum redus de combustibil si ofera maximum de confort in cabina.

-sa ruleze la fel de bine si vara si iarna, diferentele de temperatura sa nu ii stirbeasca performantele. Fabricate in Suedia camioane Scania sunt gandite pentru portiuni alunecoase de teren, fiindca in tara de origine ploua si ninge adesea.

Daca in trecut procurarea camioanelor reprezenta o adevarata bataie de cap in prezent este suficient un popas pe site-ul magazinului Camioane.Scania.ro si alegerea cu ajutorul filtrului a camionului dorit si il vei primi la adresa indicata de tine.

8-scania-scania

Ca sa nu pierzi timpul cu masinile care nu te intereseaza introduci anul fabricatiei care iti convine, marca de camion dorita, numarul de kilometrii agreati si sarcina devine mult mai usoara datorita fiindca ti se afiseaza toate masinile care corespund nevoilor firmei tale de transporturi.

Alege camioane second-hand rulate fiindca sunt verificate de catre cei care au mers cu ele inaintea ta! O masina deja rulata vine cu garantia ca a adus multumire posesorului ei si este inca destul de buna sa mai fie de folos si altcuiva. In plus, orice economie in cadrul firmei tale este bine venita.

Toate marcile de camioane prezentate mai sus isi mentin aspectul mult timp, asa ca nimeni nu va sti ca nu sunt noi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *