0

Cele mai bune covoare

Covorul este un element de nelipsit din orice locatie. Aparut acum cateva sute de ani, covorul insa nu a fost intotdeauna un element accesibil tuturor. In Persia existau un fel de covoare inca din Epoca Bronzului. Rolul acestor obiecte este de a infrumuseta o locuinta, dar si de a asigura confortul celui care il are. Insa, nu oricine isi permitea un covor. De obicei, acesta era un obiect de lux, pe care il intalneai doar in casele celor bogati. Abia incepand cu secolele 17 si 18 covoarele au capatat o utilizare si mai frecventa si comuna, mai ales in Europa. Acum sunt folosite peste tot.  In locuinte sutn intalnite aproape in orice incapere. Le putem, de asemenea, gasi si in hoteluri, institutii, firme, mall-uri si asa mai departe. Sunt acele covorase HORECA, realizate diferit fata de covoarele clasice. Daca intr-o locuinta poti sa alegi ceea ce vrei tu, pentru un loc public gen companie sau institutie, sau pentru o locatie care ofera cazare, este bine sa folosesti covoare profesionale. Acestea sunt atat placute din punct de vedere al designului, cat si extrem de practice.

Covorul profesional trebuie sa fie realizat in asa fel incat sa nu se deterioreze, deoarece acesta va fi folosit in zone cu trafic intens. Mai mult, trebuie sa fie usor de curatat, rezistent la umezeala si la murdarie, sa ofere siguranta persoanelor, astfel incat sa nu existe riscul de a aluneca sau de a se impiedica. Astfel de covorase interior, dar si exterior pot fi gasite in magazine de speciliatate precum covoare-profesionale.ro. Sunt genul de covoare pe care le poti folosi in interior dar si in exteriorul unei cladiri. Pe site, sunt dipsonibile intr-o gama variata de culori si texturi, in functie de modul de utilizare al acestora. Sunt realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Astfel, cum spuneam, curatarea se face extrem de usor putand fi chiar si spalate fara a exista riscul de a intra la apa sau de a-si pierde culoarea.

Avand pe partea interioara vinil sau cauciuc, aderenta covoarelor profesionale este potrivita pentru orice suprafete neexistand riscul de sa se deplasa. Magazinul livreaza oridunde in tara, in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii si, pentru achizitii mai mari de 175 RON, vei bebeficia de transport gratuit.

Magazinul covoare-profesionale.ro este cea mai buna alegere pentru oamenii de afaceri, care nu au timp sa viziteze magazinele de specialitate. De asemenea, pe site se mai pot gasi si covoare din aluminiu, covoare industriale folosite in sali de sport, in hale, depozite sau alte spatii unde sunt necesare astfel de produse, covoare decontaminare sau Sani-Trans folosite in special in unitatile spitalicesti, dar si in industria alimentara si covoare personalizate. Acestea din urma sunt extrem de utile, atat prin faptul ca sunt de calitate foarte buna si au aceleasi caracteristici precum cele de interior sau exterior, dar si pentru ca pot fi inscriptionate, prin tehnologii de ultima generatie, cu logo-ul companiei sau orice alt model pe care il doreste clientul. Sunt o idee fantastica de promovare a propriei afaceri.

Cu produsele de la covoare-profesionale.ro vei avea garantia unor covoare rezistente, la standarde inalte!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *