0

Care-i treaba cu sosetele lui Ronald McDonald

Pe data de 15 octombrie 1974 a fost deschisa prima casa Ronald McDonald, in Romania sunt doua, ambele deschise in 1998 si se gasesc in Bucuresti si Timisoara. In aceste locuri, parintii isi pot interna copiii pentru tratamente de lunga durata si sa stea alaturi de ei fara a plati cazarea, pana in prezent 11.000 de parinti au fost ajutati prin intermediul acestei institutii.

Pana in prezent, fundatia Ronald McDonald a sustinut mai multe proiecte din tara noastra ajutand la investigatii chirurgicale pentru copii cu malformatii faciale, in educatia celor defavorizati, reconstructia de locuinte si multe altele.

Fundația pentru Copii Ronald McDonald înseamnă Peste 16 milioane de lei investiți în proiecte educaționale și de sanatateși 11,000 de părinți care au avut grijade copiii lor fiind cazați la una din casele Ronald.

Odata cu impinirea a 40 de ani de la deschiderea primei case Ronald McDonald, aceste sosete au devenit un simbol pentru a sarbatori tot ceea ce face aceasta institutie, acesta este un mod de alaturare si de sustinere.

La ‪#‎casaronald‬ si ‪#‎forRMHC‬ putem vedea cine s-a alaturat frumoasei campanii de awareness.

WP_20141020_12_17_40_Pro

Eu am primit sosetele lui Ronald McDonald de la Marius.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *